Licitatie pentru primul Jag XF

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 31.08.2007
Jaguar scoate la licitatie primul XF construit vreodata. vanzarea va incepe de la 3 milioane de euro iar fondurile stranse vor fi utilizate in scop caritabil.

Jaguar va scoate la licitatie primul exemplar creat vreodata din seria de productie XF in cadrul unei licitatii care va avea loc in 7 septembrie in Marea Britanie. Toate fondurile provenite din aceasta vanzare vor fi donate de Jaguar Societatii Nationale pentru Prevenirea Cruzimii asupra Copiilor Marea Britanie (NSPCC).

Masina va ateriza in garajul fericitului si darnicului viitor posesor abia in primavara anului 2008. Mai mult decat atat, el nu va primi o masina deja echipata, putand sa isi aleaga ce nuante prefera pentru interior si exterior sub atenta indrumare a lui Ian Callum, seful de design de la Jaguar. Pe langa acestea, cel care va aconta primul succesor al lui S-Type va avea ocazia de a vizita uzina Castle Bromwich din Birmingham.

Licitatia pentru primul XF va porni de la doua milioane de lire sterline (aproximativ 3 milioane de euro).

Comentarii (3)

  • ANONIM
    MAZDA 3
    e o masina destul de mijto dar numi convine k nu are destui kai putere
    0 0
  • prudentul
    licitatie
    Castigatorul licitatiei le va primi...ahem...si pe cele 3 domnisoare ?
    0 0
  • 3 mil??
    la 3 mil de euro primesti si domnisoarele, cu tot cu prietenele si surorile lor! :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru