Lobont selectionat de Mitsubishi

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 05.04.2007
Bogdan Lobont a semnat un parteneriat de imagine cu M Car Trading, importatorul oficial al brand-ului Mitsubishi in Romania.

M Car Trading, distribuitorul General Mitsubishi Motors pentru Romania, a incheiat un parteneriat de imagine cu Bogdan Lobont, portarul echipei nationale de fotbal. Lobont este primul cumparator din Romania al modelului Lancer Evolution X.

Pentru ca versiunea de productie va fi lansata abia la sfarsitul lunii aprilie a anului 2008, Lobont va trebui sa se multumeasca cu celelalte modele Mitsubishi. Portarul va putea testa pana in 2008 toate versiunile sport produse de brand-ul japonez.

Lobont a declarat: “Vreau sa cunosc brand-ul Mitsubishi si pana la inceputul anului viitor voi testa modelele prezente pe piata romaneasca. Cred ca temperamentul meu se potriveste perfect cu marca Mitsubishi. Sunt sportiv si daca ne uitam la rezultatele obtinute de acest brand in competitii, mai ales in Raliul Dakar, unde ocupa locul intai in ultimii 7 ani, puteti intelege de ce am facut aceasta alegere”

Mihai Ivanescu, directorul M Car Trading, s-a aratat foarte incantat de semnarea noului parteneriat si a declarat ca acesta va fi benefic pentru ambele parti.

Prima alegere pentru testare a lui Bogdan a fost un Colt, o masina mica dar foarte sportiva, care il va ajuta cu siguranta sa se descurce in traficul aglomerat din Bucuresti. Evident ca Bogdan are la dispozitie intreaga gama Mitsubishi din Romania pentru a o cunoaste si testa si abia asteptam momentul in care ii vom da cheile de la Mitsubishi Lancer Evo X”, a precizat Ivanescu.

Bogdan Lobont va conduce pentru inceput un model Mitsubishi Colt CZT de 150 de cai putere.

Comentarii (3)

  • neamtzu
    bestoff
    Fotbalist bun masina perfecta.
    0 0
  • Un cetatean
    ProMotor
    Am vazut in cadrul emisiunii ProMotor de sapt trecuta reportajul facut cu Mitsubishi Colt si Lobont. Super masina pentru oras, super fotbalist.

    Numai de castigat eu cei de la Mitsubishi prin aceasta colaborare.
    0 0
  • EDUARD
    DACA VREA SA MEARGA LA LAZIO
    LOBONT NICI SA NU TER GANDESTI SA MERGI LA LAZIO NU MERITA
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru