Logan a ajuns la cota 500.000

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 26.09.2007
Dacia a anuntat ca astazi a produs exemplarul cu numarul 500.000 al modelului Logan.

Dacia a produs astazi cel de-al 500.000-lea automobil Logan de la intrarea in fabricatie a modelului, in toamna anului 2004.

Gama Logan are trei versiuni, berlina, MCV si Van, si cinci variante de motorizare, din care trei pe benzina si doua diesel.

"Uzina sursa a intregului program Logan, platforma de la Mioveni produce in prezent in fiecare zi 930 de automobile Logan, cadenta de fabricatie urmand sa atinga 1.000 de vehicule pe zi inainte de sfarsitul anului", se arata intr-un comunicat al Automobile Dacia. Modelul Logan este fabricat la Pitesti si in alte sase uzine din strainatate.

Comentarii (7)

  • zarnesteanu
    BRAVO BAIETI
    Cel mai important este ca ati intrat pe piete serioase si ce va doresc din plin este sa progresati din toate punctele de vedere. Poate modelul actual nu e perfect. Poate nici nu asta a fost intentia. Dar fabrica produce si aduce un ban in tara si in casa omului simplu. Si asta conteaza la urma urmei.

    Va tin pumnii in continuare. :)
    0 0
  • si eu... Keep moving!
    0 0
  • go go Logan... imi iau si eu unu :D
    0 0
  • florin
    logan
    mai aude lumea de noi si altfel nu numai de tigani
    0 0
  • daniel
    logan
    cu atata vanzare nu au fost in stare sa scoata un model mai rotunjit ca ar fi avut mai mare vanzare .Dar hotia e in floare de.
    0 0
  • carcotas
    chiar...cati prosti exista pe lumea asta!!
    Ma frate, te apuca groaza numai cand vezi cum arata! Shi daca esti si un pic inteligent te duci la situl automarket in pagina de anunturi si vezi cati shi-au luat teapa numita logan shi vor sa scape de ea. Am citit un anunt:,,fabricatie: 2006 Capacitate: 1390cmc Putere: 65CP Carburant: Benzina
    servo frana, proiectoare, inch.centralizata, cd player,'' . Deci e clar. E full-option. Are shi roti. Normal daca are servo-frana. Ca e optional sa aiba un logan servofrana ca la vale mai bagi picioru-n asfalt prin rugina shi te opresti mai eficient. Asa ...mai departe...are enorma performantza de a scoate 65 de cai putere dintr-o capacitate cilindrica de 1.4l. Ce imbecili si nemtii astia de la mercedes ca nu au furat patentul. Si cum se mai chinuie ei saracii cu motoarele lor. Am auzit o stire cum ca cei de la mercedes au creat un motor care la 1.3l dezvolta 180 cai putere shi are un consum mediu de 5-6%. Dar tre sa fim mandri ca strazile noastre sunt pline de loganuri care au putere cat doua motoscutere mai slabute.
    PROSTI...DA MULTI!!!
    0 0
  • gheorghe
    sdfdf
    logan de cacat
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru