Logan a trecut de jumatate de milion de unitati

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 05.07.2007
Vanzarile Dacia in toata lumea au crescut cu 8% in primul semestru din 2007.

Vanzarile Dacia in primul semestru al anului, inregistrate la nivel global, au crescut cu 8%, ajungand la 111.834 de unitati, a anuntat astazi grupul Renault.

Din volumul total de vanzari, 106.293 de unitati au fost autoturisme, in crestere cu 9,7% comparativ cu primul semestru din 2006, iar 5.541 au fost de vehicule comerciale usoare (LCV), volum mai mic cu 16,8% fata de cel inregistrat in ianuarie-iunie 2006.

Romania este a sasea mare piata pentru Renault, la nivel mondial, grupul inregistrand vanzari de 66.380 de unitati in primul semestru, echivalentul unei cote de piata de 40,24%. Din volumul total comercializat, 51.312 unitati sunt autovehicule marca Dacia, iar restul modele sub brandul Renault.

Pe piata europeana, Dacia a raportat o crestere a vanzarilor de 42,1%, la 37.854 de unitati, in contextul extinderii, la inceputul anului, a liniei de produse cu modelul Logan MCV, considerat un succes.

Vanzarile totale ale Renault au scazut cu 9,1% in Europa, la 865.931 de unitati, in timp ce piata a inregistrat o scadere de 0,3%, in primul semestru.

In ceea ce priveste modelul Logan, de la lansarea din septembrie 2004 au fost vandute 574.112 de bucati. In primul semestru al acestui an, vanzarile de automobile Logan au totalizat 158.913 de unitati, in crestere cu 28,4% fata de valoarea raportata la sfarsitul lunii iunie 2006.

Comentarii (8)

  • loganu...
    cum de nu s-a gasit ink un destept sa comenteze referitor la cat de nashpa e loganul ..care pana la urma se vede ca se trece pe piata prin fiabilitate
    0 0
  • ovidiu
    foarte bine
    eu sper sa ajunga la 1.000.000 de exemplare si ce le mai multe sa se vanda la export asta bine
    0 0
  • !!!
    la logan se cumpara pret nu masina, desteptilor !!!
    0 0
  • Programul ,,RABLA" primeste shi Logan-uri????
    Am condus sapt trecuta loganul unui prieten. Pe drum drept shi daca nu ai pasageri nici bagaje....mai merge. La vale am ajuns chiar shi la 145km/h. Dar cand dai de deal iti vine sa te dai jos sa pui umarul sa impingi.E o masina dezastru. Ma felicit ca nu am facut prostia sa fac rata la asa ceva!! Si ce nu pot sa inteleg eu e pupincurismul autoritatilor fata de renault care face masini de toata jena!! Scoateti odata TAXA DE PRIMA INMATRICULARE sa ne permitem si noi oamenii de rand masini bune nu rable gen Logan!!
    0 0
  • LOGAN
    Pacat ca cei care posteaza aici sunt atat de inculti si de prost informati ca mai au tupeul sa si inventeze unele informatii.....eu am Logan de ceva timp si s-a dovedit a fi o masina fiabila care isi merita banii si care are puncte tari si puncte slabe ca oricare alta masina.........!
    0 0
  • Dumitru
    Pentru Alexa
    Pe tine te doare rau de tot...
    Hai, nu te mai incrancena atat. Ia o pastila, mai iesi pe la aer, plimba-te cu masina ta "cool", calmeaza-te...
    Altfel, o sa te ia de la glanda. Cu ciuda nu e de glumit..
    0 0
  • Pentru cei contra Logan
    Care e asa de habarnist si frustrat sa ia un Logan de 1,6L sau 1,6L 16 V si mai vorbim atunci. Desteptu' de Alexa cred ca a mers la deal cu a 5-a si se astepta sa zboare cu un motor de 1,4. Recunosc , ca acel motor il cam blameaza toti ca nu e prea reusit (inclusiv cei posesori de logan) insa celalte sunt chiar bune. Daca sunteti asa de frustrati pe Logan (ca e Dacie..) mergeti fratilor si luati-va numai Lamborgini si lasati-i in pace pe cei care nu aui mai multi bani. Daca iti iei o rabla de Mercedes sau BMW la mana a 11-a ca sa echivaleze la pret cu un Logan, ai de platit la ea piese noi de te costa CU ADEVARAT la nivelul de pret la cat costa masina de noua. Dar te falesti ca esti cel mai tare si mai prost. Chiar daca te tin mai mult cand mergi la o reparatie trebuie sa iti faci imprumut la banca..

    Loganul merge, chiar daca are si el minusuri, unde mai pui ca am citit acum (tot pe site-ul asta) despre VW Polo ca e rechemat la fabrica sau atelier pentru probleme la incalzirea in scaune. Acum de ala nu comenteaza nimeni nimic? Cand s-a zis de Loganuri ca vor fi chemate cateva 2-3 mii toata lumea a blamat Loganul, dar atunci cand si Mercedes pe care ma "beep", isi cheama masini la garaj, atunci la ei cum se cheama?

    Daca ar fi sa ma iau dupa frustrati ca voi, cand mi-as lua un Mercedes sau BMW si ar fi sa fie rechemat la fabrica pentru nu stiu ce hiba l-as da cu totul si as cere banii inapoi, caci la banii aia E INADMISIBIL sa ai probleme. Asa ca...fratilor taceti ca nici n-ati condus macar o masina, cu adevarat ca sa puteti vorbi.
    Asta nu e o masina de parada, e o MASINA DE LUCRU pe care sa o folosesti zi de zi, nu cu care sa te dai mare.

    E o problema in Romania si cred ca numai la noi ca avem atati frustrati si care isi dau cu parerea despre o masina sau alta ca fiind tare sau nu. Tot pe site-ul asta am vazut o stire despre ce ziceau cei de la Audi referitor la cei de la BMW. Si au incepuit diversi posteri sa zica ce masina e mai buna si fara cusur, fara sa tina seama care din masini rezista mai multi kilometri sau care e mai fiabila. Primul lucru care conteaza pentru multi e Puterea motorului, gen: "ca pana urici dealu' cu Loganu' ma te apuci de cap", si cand are o putere mai ridicata "Ce tare mere maa".

    In concluzie cei frustrati de Logan care doresc Porsche sau Lambo sau Audi sau nu mai stiu ce BMW, sa faca bine sa nici nu se mai uite la Logan sa-l ignore complet caci ei vor sa se joace cu banutzu in nisip si poate poate va creste copacul cu bani sa-si ia un supercar.
    0 0
  • FLORIN AQ
    LOGAN
    LOGAN mmasina de 10000 euro in ROMANIA in GERMANIA UNGARIA.... mai putin.O masina care se vinde.RAPORT calitate pret.Ne minunam vorbim de dotari... pentru multi dintre noi sa aiba 4 roti si motor.Vorbim de performanta cand dam cu sapa si ne uitam daca un cauciuc uzat ar mai fi bun pentru caruta.Multi dintre noi ne uitam sa luam o masina care sa o folosim de la plimbare pana la diverse.... si aceasta sa fie ieftina si buna sa o folosim noi si urmasii nostrii.LOGAN ESTE O MASINA.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru