Logan Break s-a intors acasa

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 04.10.2006
Dacia-Renault va lansa astazi oficial Logan MCV in Romania, dupa ce sapatamana trecuta a fost prezentat la Salonul Auto de la Paris.
V-am tinut la curent cu evolutia aparitiei si lansarea oficiala a lui Logan Break. Acum a venit momentul ca MCV sa fie prezentat si lansat si in Romania.

Incepand de astazi, Logan Multi Convivial Vehicle, poate fi comandat de cei interesati la orice dealer Dacia din tara. Dar primele exemplare Logan Break pe care le vom vedea pe sosele vor fi disponibile dupa data de 19 octombrie, atunci cand va incepe livrarea masinilor.

Cei interesati pot achita de pe acum avansul de 5000 RON la orice dealer al companiei, iar pentru cei care doresc achizitionarea in rate Automobile Dacia va lansa o oferta promotionala, care va fi valabila in toate retelele de dealeri.

Modelul MCV este prevazut in dotarea standard cu cinci locuri. Pentru 400 de euro in plus, el poate fi echipat cu inca doua locuri, putand transporta astfel pina la sapte pasageri.

Preturile de achizitie variaza in functie de versiunea dorita. Versiunea de 1,4 MPI de 70 CP pentru echiparea Ambiance ajunge la un pret de 8.200 euro, iar pentru echiparea Preference la 8.900 euro.
Varianta diesel de 1,5 l si 70 CP poate fi cumparata pentru suma de 9.700 de euro, pentru nivelul de echipare Ambiance, 10.400 de euro pentru Preferance si 11.200 de euro pentru Laureate. Motorizarea 1,6 MPI de 90 CP are un pret de 8.600 de euro, 9.300 sau 10.100 de euro pentru Ambiance, Preferance, respectiv Laureate. Cel mai scump MCV este disponibil pentru nivelul de echipare Laureate si motorizarea de 1,6 litri si 105 CP, pretul lui fiind de 10.600 euro
.

Comentarii (1)

  • Sanautanu
    Cosmin
    Varianta diesel de 1,5 l si 70 CP poate fi cumparata pentru suma de 9.700 de euro, pentru nivelul de echipare
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru