Logan, cel mai vandut model in Maroc

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 22.01.2007
Dacia Logan face senzatie in Maroc, tara in care acesta este cel mai vandut model nou in 2006.

Dacia Logan tinde sa aiba din ce in ce mai putini contestatatari si incepe sa castige felii importante din pietele mondiale. Dupa ce in Romania, in statele emergente si chiar in vestul Europei modelul franco-roman demonstreaza cu brio ca pariul Renault a fost castigat, din nordul Africii vine o veste foarte buna pentru Dacia: Logan este cel mai bine vandut model nou in Maroc.

In 2006, in aceasta tara au fost cumparate 12.735 de exemplare Logan. Desi a fost lansat pe aceasta piata doar in iulie 2005, introducerea - in ianuarie 2006 - a versiunii diesel 1.5 dCi a reprezentat momentul exploziei vanzarilor Logan. Varianta diesel reprezinta, de altfel, 75% din totalul vanzarilor Logan in Maroc.

Comentarii (29)

  • Tot respectul
    ... iar romanii injura acest model pe sute de voci.
    Patetic...
    0 0
  • dgragii de ei ... Marocanii ! ! !
    saracii de ei ! ! daca e chiar asa inseamna ca ori sunt batuti de soarta ori sunt in Africa !
    dupa ce vor mai trece ceva anishori ... vor evolua si ei si se vor trezi din somn.
    0 0
  • strider
    Africa
    se vb in articolu' asta ca si cum Maroc ar fi cine shtie ce tara supradezvoltata... hai sa fim seriosi fratilor... maine o sa apara un articol precum ca Logan e cea mai bine vanduta mashina in Bangladesh, Burma, Laos, Congo, Nigeria etc... e hilar ;)
    0 0
  • cosmin
    logan
    IMKF esti dus rau cu capu frate si am impresia ca esti bolnav psihic!esti obsedat de o masina care este de caca in opinia a peste 60 % dintre romani si plus de asta NU ESTE ROMANEASCA FRATILOR!este frantuzeasca si fabricata in romania ..ca si cum mercedes ar fabrica un model la pitesti si noi prostii batii cum de fapt sunt cei ca tine ne mandrim ca este romaneasca.

    Iar referitor la stirea asta este egala cu 0 ptr ca nici aia nu sunt dezvoltati mai deloc.Vb lui TDY maine se va spune ca s-a vandut bine in bangladesh etc.LASATI-NE CA NE-ATI FACUT CAPU VARZA CU JEGULLLLLLLLLLLLLLLLL ASTA DE LOGAN CU PUBLICITATEA CARE EXISTA DESPRE EL!!!!!!

    Cu respect
    0 0
  • La pretul eu e o maisina buna
    Vreau sa va spun ca sunt satul de cei care critica si isi dau tot felul de pareri despre masini si datorita faptului ca nu isi pot permite nici un Logan , il critica de mama focului.Fratilor nu e nici masina de curse , nu e nici masina de lux este o masina care isi reflecta pretul si care se afla intr-un raport bun pret - calitate , eu sunt titular de logan si in 3 ani de zile si 50 de mi de Km nu am schimbat nimic la masina , cansuma mixt 7,3 oras 8,5 si extra urban 6.Asta e Loganul si e o masina buna, eu sunt multumit credetima pe cuvant. Cine e atat de pretentios sa isi ia Mercedes ( daca isi permite, sau e vreun amarat care sta in chirie :)))) )
    0 0
  • Tot eu...
    Hai sa ne laudam cu ale altora daca nu ne putem lauda cu ale noastre! Iata de unde vine incultura in romania... . Luati exemplu de la nemti sau oricare alt popor unde si rahatul este premiat si marcat "made in...". Loganul... in ziarele din occident scrie ca este masina romano-franceza. Stau in occident si reusesc sa fiu putin mai patriot decat voi cei care v-ati nascut in mercedes dar va puteti numi oameni fara tara! Eu prin ce pot sustin imaginea tarii in fiecare raspuns la obiect care-l dau strainilor, voi meritati sa fiti pusi in aceeasi oala cu preastimata minoritate care cerseste pe la semafoarele europei!
    0 0
  • anonim
    merita.....
    eu sunt mandrul titular a 2 masini, una de lux si un logan, si vreau sa va zic ca pentru bucuresti si anumite zone ale tarii, loganul este mult mai bun decat o masina de lux si nu ma refer la confort...raportul dintre bani si calitate este foarte bun,iar logan a fost conceputa ca o masina de zi cu zi,pentru orice fel de situatie.
    cu respect
    0 0
  • Logan Shit
    Logan, cel mai vandut model in Maroc
    Mai, acet model se fabrica in "n" tari, si e de KKT sa nu ne aburim siguri, de ce nua am facut aliantza cu GERMANY, precum Skoda .... ?
    0 0
  • Paul XXx
    de nedescris
    Pentru sconcsii nemernici care stiu numa sa critice vreau sa le spun ca Loganul este o masina perfecta pentru cei mai multi dintre romanii de rand. Asa ca nu il mai criticati !!!!!!!!
    0 0
  • realist
    Loganul - masina sublima
    De ce se mai chinuiesc japonezii si nemtii sa faca masini daca pe lume exista o masina atat de sublima ca Logan-ul? Cam asta e intrebarea vazand comentariile de mai sus. Atatia "patrioti" care lauda skula asta de Logan... De ce? Ca sa-si ascunda complexul de inferioritate fata de restul lumii. Pentru o tara unde este atata mizerie umana si rahat, normal ca Logan-rahatul este alegerea optima.
    Probabil ca o planeta intreaga care ne arata cu degetul si ne dispretuieste o face degeaba. Ca noi suntem asa de frumosi si buni...
    0 0
  • salaul
    Logan?
    Am citit comentariile voastre. Personal am o Skoda Fabia combi si masina de serviciu un Renault Megane 1,9 DTI. Logan-ul l-am condus de cateva ori, pe al socrului meu. Nu se compara din pacate cu celelalte doua. Este diferenta de pret, dar si de confort, dotari, etc. Iar daca este o masina buna sau nu, se va vedea doar la 4-5 ani dupa lansare cand calitatea masinii isi spune cuvantul. Cat despre Logan ca produs romanesc, sa fim seriosi. Cat din masina este "made in Romania", nu manopera, ci componentele din industria orizontala? Este o masina frantuzeasca ieftina, construita intr-o tara destul de saraca pentru ca fosta de munca sa fie ieftina, pentru o lume la fel de saraca sau mai mult (adica mai rau)decat atat.
    0 0
  • hai ROMANIA!
    e plin de papagali care tot comenteaza!daca aveti bani, nu va pune nimeni sa cumparati logan, dar cel putin nu mai comentati, ca asta va face PAPAGALI!sa zicem mersi ca au venit francezii in RO ca sa ne ofere locuri de munca si o masina cat de cat decenta, pt ca tre' sa recunoastem ca daca nu veneau, parintii nostrii conduceau in ziua de azi tot coaptele si harburile de dacia 1310!asa, s-au bagat la banca, au facut ce-au putut si aerul va fi mai curat, bancile mai dau impozite la stat, renault-ul la fel si in curand se va mai vedea ceva in tara asta, dar cu papagali ca unii, ce sa-ti povestesc...mergeti in america si deveniti sclavi la ei!
    0 0
  • are dreptate!
    ARE DREPTATE clau asta, e cam plin de papagali.dar se pare ca s-a enervat...hahaha!
    0 0
  • mda,,,
    in primul rand de ce as sustin tara asta d kkt si dece as avea o parere buna despre ea,ce face ea pt mine?
    cat despre logan...nu mi se pare un raport bun calitate pret...k e prea scumpa si da e buna pt drumurile noastre pt k e inalta nu k e cine stie ce calitate superioara si in plus nu e mare lucru k e p locul 1 la vanzari in maroc numa k releva un lucru k aia nus saraci k de altfel si romanii care isi iau logan k e super eftin si super bun
    sa fim seriosi si sa nu ne amagim aiurea si sa nu luam apararea numa k e dacia si e marca romaneasca si atunci e si buna
    inkei cu un test facut intro revista germana p mai multe masini inclusiv logan.testul era sa intri prin efractie in masina fara sa distrugi ceva si la logan nu mergea pt k avea prea multa garnitura nu pt k e super bine facuta
    numa bine si sa nu uitam Daca Ai Cap Ia-ti Alta
    0 0
  • cristi
    tara de cacat
    orice ar spune unii detinatori de loganuri si unii care nu isi permit un logan eu va spun ca intre un logan si cea mai slaba masina germana e o mare diferenta... pur si simplu dacia nu se ridica la standard... nu mai ridicati degeaba dacia in slavi incercand sa apareti patrioti, romania pute si asta o vedem cu totii... cine sunt vinovatii??? oamenii de rand pentru ca suporta magariile parlamentarilor!!!
    0 0
  • vasilica
    pt. fraieri:
    pentru cei cu idei fixe: nu sunteti in stare de mai mult :)):)):)) cine vrea sa traiasca bine o face fara sa se mai planga. nemtii? du-te si vezi ce zic nemtii despre tara lor.
    0 0
  • lucian
    Obiectivitate
    Loganul este o masina acceptabila pentru tarile lumii a 3 a - desi cam scumpa de felul ei. Magaria este ca in Romania ea se vinde cel mai scump fata de celelalte tari in care se mai exporta si asta este vina noastra in primul rand! De aici si pana la delirul cu masina cea mai buna la pretul ei, e cale lunga (mai vezi Fiat Albea, Renault Clio, Hyundai Accent)... Totusi e bine ca incurajam economia nationala!
    0 0
  • Repulsie vs placere
    Ptr unii Loganul e masina romaneasca si atit.De aici se naste o mare repulsie fata de marca Logan.Acelasi Logan care in Rusia e vandut sub marca Renault.Daca pe ea ar fi pus logo-ul Renault probabil nu am mai fi avut ce discuta acum, insa noi,romanii intotdeauna ne-am dat cu tesla-n ***ie singuri.Culmea, de fapt de cine ne batem joc de fapt? De brand-ul Logan, sau de marca Dacia?? Nu cumva e acelasi Logan care cu exceptia caroseriei are toate "maruntaiele" imprumutate de la Renault ( vezi motor, butoane,geamuri,bord, minere usi,si multe altele)??Parerea mea ca Loganul se apropie prea mult ca standard de alte marci si asta deranjeaza posesorii acestora.Posesori care pina acum aveau cu ce se lauda...
    0 0
  • logan
    nu o mai da-ti ma cu patriotismul ca nu este ROMANEASCA.Are dreptate Cosmin si ceilalti.Sustineti o masina care nu isi face banii si nu trebuie considerata o mandrie a tarii noastre doar ca e fabricata aici.E o masina ieftina facuta ptr tari ca maroc si alte cele.Pacat ca se cumpara in draci in tara noastra.In loc sa tindem undeva mai sus stagnam in aceleasi mizerii tipice si acceptam niste mizerii fara nici cel mai mic gand ca altii rad si isi bat joc de tara asta


    RUSINE PATRIOTILOR CARE SUNTETI

    O SA MURITI IN LOGAN CA ESTE MASINA BUNA SI O VE-TI TINE 40 ANI.
    0 0
  • gabytzu
    logan
    din pacate pretul este f.mare pt.calitatea mediocra a masinii.am gresit cumparind una si am avut numai probleme.nu majore-agasante-doua blocuri de lumini schimbate in 13 luni,usi care trancane,etc.manevrabilitatea pe asfalt ud este dificila(conduc de 20 ani )motorul de 1.4L nu are cuplu,au inceput sa apara probleme si la tablarie!concluzia:este un JAF de masina platita mai mult decit face.
    0 0
  • super!!!!
    mai bagati articole din astea cu logan. comentariile sunt superbe. acum intelegeti de ce am fost, suntem si vom fii, pe vecie o tara balcanica???!!!!
    0 0
  • Pf...
    Pai voi va mandriti cu Maroc ??? Duceti-va in Anglia
    si incercati sa vindeti Logan... Vi'l cumpara cineva ? Nimeni. De ce ? Nu-si face banii... Oricum daca va duceti cu Logan in Anglia sau in alte tari occidentale, vedeti si voi cum apare o masina ca aia...
    0 0
  • nu uitati
    In 2005 am cumparat un logan in 2006 mai exact de paste am plecat la roma in concediu si vreau sa va spun ca odata ajuns in parcare italienii se uitau la masina precum broasca la inundatie asa ca fratilor nu mai fiti asa de carcotasi.Daca ar fii fost fabricata in germania ar fii fost la un pret mai mult mare si finisajele erau aceleasi asa ca...ciocul mic!
    0 0
  • broscoiu
    ???
    si cum se uita broasca la inundatie?
    0 0
  • stelutze Logan
    logan shit
    hahhaha ..patriotism :)) asta inseamna patriotism. prostie Poate:-j.Logan..carutza,droaga asta..O CUMPARAU fraierii k era noua ...uitati'va pe vanzarile de p luna asta si comparati cu luna lansarii - www.automobiletv.ro (in josul pag.) Un Jeg total+k reanult se opunea scoaterii taxei de prim. inmatric. De ce oare? Spiritul de turma inca domneste .lasa'ne lasa'ne !securistilor ***** logan !
    0 0
  • cristi
    logan
    bun bun bun bun bun bun buuuuuuuuuuuuuun..
    0 0
  • sunrise
    logan
    si va mai mirati ca nu au strainii o imagine buna despre noi.
    mai intai tb sa existe respectul de sine si apoi sa va ne respecte si altii.
    De la ideea pe care o aveti ca Romania e o tara de rahat... voi continuati sa aruncati cu jeguri pt ca oricum nu se schimba parearea...nu?

    Eu sunt mandra de evolutia dacia :)... si nu conteaza ca se vinde in tari care nu sunt in top...
    bravo lor
    0 0
  • Fuck renault
    Ba fraierilor care v-atzi luat teapa numita Logan! De ce vretzi sa moara shi capra vecinului? Eu am mers cu loganul shi e de toata jena! Asa ca spunetzi shi la altii sa nu mai cumpere jegu asta de caruta! MAI BINE AM LUA ATITUDINE IMPOTRIVA DICTATORULUI TARICEANU SA SCOATA TAXA DE PRIMA INMATRICULARE SA PUTEM AVEA SHI NOI MASHINI BUNE! SHI PT CEI CE NU STIAU TARICEANU SHI GASCA LUI DE LIGATORI DE CURURI FRANCEZE AU MARI INTERESE SA NU SCOATA ACEASTA TAXA AVAND PRIN INTERMEDIUL UNOR INTERPUSI MARI INTERESE ECONOMICO-FINANCIARE LA RENAULT ROMANIA!!!
    0 0
  • Kondoru'
    kk de masina, pardon, logan!
    Sa stiti ca nu aveti dreptate . Loganul e masina. Dar doar pentru o foarte scurta perioada de timp. Se strica foarte repede, nu indeplineste nici un standard de siguranta, are un motor vechi(renault) care consuma bine,de tabla ce ar mai fi de spus?-incercati si o veti indoi cu degetul plus ca in doi trei ani apar pete de rugina. Cei de la dacia au o strategie de piata foarte bine pusa la punct. Iti vand rabla la un pret ,,MIC'' pentru ca sunt constienti ca-si scot parleala din piese de schimb! Pentru cei care vor sa faca imensa prostie sa-si ia logan am un sfat:MERGETI LA CEL MAI APROPIAT SERVICE AUTO SI INTREBATI CAT VA COSTA INTRETINEREA LUI IN COMPARATIE CU ALTE MASINI ADEVARATE! VETI RAMANEA UIMITI! VETI AFLA CU STUPOARE CA UN FAR DE PASSAT E MAI IEFTIN, CA AI DA MAI PUTIN PE UN SCUT DE MERCEDES DECAT PE UNUL DE LOGAN.....ASA CA CUMPANITI BINE INAINTE DE A CHIELTUI BANII AIUREA, SAU MAI BINE INTREBATI UN SPECIALIST!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru