Logan cucereste Europa

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 19.04.2006
Modelul romano-francez (sa dam Cezarului ce-i al Cezarului) creste constant pe pietele europene. In acest inceput de an, cresterea fata de aceeasi perioada a anului trecut este de aproape 400%. Si inca nu a aparut versiunea break...

Daca occidentalii prefera pe de o parte modelele Ferrari facute la comanda de Zagato sau modelele excentrice ale caselor de design, pe de alta parte unii nu-si doresc decat maximum de normalitate. Iar Dacia Logan modelul care a sucit mintile acestei a doua categorii: chiar daca caracteristicile sale sunt inferioare celor ale concurentei, pretul modest atrage multi potentiali clienti.

Astfel, in Europa Occidentala s-au vandut pana acum in acest an 10.880 de exemplare Logan, in comparatie cu cele 2.880 vandute in aceeasi perioada a anului 2005. In afara Romaniei (25.000 de exemplare vandute), Logan a avut cel mai mare succes in Franta (5.842), Turcia (1.995), Spania (1.548) si – surpriza – in Germania, unde marcile “de casa” nu au putut impiedica vanzarea a 1.165 de modele Logan. Si in Rusia, o alta piata dominata de Renault, Logan se tine tare, in timp ce in Italia numarul unitatilor inmatriculate este modest (324).

Pe langa acestea, trebuie spus ca in America Latina Logan a fost primit foarte bine si creste constant in vanzari.

Aproape suprinzator pentru un model care isi bazeaza deocamdata cariera pe o singura versiune de caroserie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru