Logan II, peste doua zile!

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 12.09.2006
Dacia va lansa joi o noua versiune de motorizare pentru Logan, 1.6 16v, care vine odata cu o usoara schimbare estetica.

Mai sunt doua zile pana cand Dacia si Renault vor lansa produsul celei de-a doua faze a dezvoltarii modelului Logan. Dacia Logan va primi o noua motorizare sub capota, cea mai puternica prezenta vreodata pe un model produs la Mioveni: 1.6 16v 110 CP. Este a patra motorizare prezenta pe Logan, dupa 1.4/75 CP, 1.6/90 CP si 1.5 DCi/65 CP.

Noul propulsor – utilizat anterior pe modele Renault ca Megane, Clio sau Laguna – corespunde noilor norme de mediu Euro 4, ceea ce ar putea face ca pretul noii versiuni sa fie mai mare decat se preconizeaza. Deocamdata, Automobile Dacia si Renault nu au publicat nicio declaratie oficiala referitoare la acest amanunt. Oricum, in conditiile in care pretul maxim al versiunii de top actuale este de aproximativ 9100 de euro, ne putem astepta la un pret care sa bata, in premiera, granita de 10.000 de euro.

Odata cu lansarea noii versiuni de motorizare, Dacia Logan va trece la o noua treapta estetica, primind un facelift subtil, despre care am vorbit acum cateva luni.

Redactorii AutoMarket se vor afla printre primii care vor testa si vor trage primele concluzii ale evolutiei aduse de noua versiune Logan, in 21 si 22 septembrie, intr-un eveniment organizat de Dacia.

Pe de alta parte, luna septembrie este una plina pentru constructorul roman, in conditiile in care Salonul Auto de la Paris va reprezenta locul in care va avea loc premiera mondiala a versiunii Logan Break.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru