Loganul indian intra in topuri americane

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 23.10.2007
Publicatia americana BusinessWeek a realizat un top al celor mai bune modele care nu exista in SUA.

Modelul Logan construit in India de grupul Mahindra&Mahindra impreuna cu Renault face parte din topul celor mai performante 16 autoturisme care nu sunt comercializate pe piata americana, conform BusinessWeek.

"Cu toate ca Mahindra&Mahindra ar fi incantat sa exporte candva autoturisme in SUA, acest moment este, cel mai probabil, la mai multi ani departare", sustine publicatia americana.

Grupul indian a lansat productia vehiculelor Logan anul acesta. Intre modelele nominalizate in topul celor mai bune masini din afara SUA se numara si Mercedes-Benz A Class, Seat Altea Freetrack, Opel Zafira, Peugeot 308, Renault Scenic, Ford Focus si Smart Fortwo.

Comentarii (5)

  • com
    cel mai bun rahat din lume
    0 0
  • etc
    de parca imi pasa mie..logan [dacia in principiu] si il lauda de parca ar fi marca indiana. astia de la renault sunt niste excroci :)
    0 0
  • gogu infologu
    smf
    Nissan Apiro, Loganul de pe piata mexicana, construit in fabrica Renault din Brazilia, nici macar nu e mentionat, cu toate ca nu e nici o diferenta intre cele doua... chiar daca nu in mod oficial, are mai multe sanse sa ajunga pe strazile din state decat loganul indian, care mai are si volanul pe partea gresita... stire ca sa fie la numar, ca si topul cu pricina
    0 0
  • hm
    Asta vad ca nu are grila aia de manelar. Si parca e mai joasa, nu da senzatia de sifonier cu roti.
    0 0
  • ce top
    e clar ca orice top care include logan-ul (in sens bun) nu poate fi luat in serios. asa ca ce va mai enervati ca e luat drept exemplu ala din India/Mexic/Romania.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru