Maserati tinteste 12.000 de unitati

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 15.02.2007
Brand-ul italian de lux si-a propus sa atinga 12.000 de exemplare vandute pana in 2011, adica o crestere cu 50%.

Sergio Marchione, director general al Grupului Fiat, si-a propus sa atinga o cifra de vanzari de 12.000 de unitati pana in 2011 pentru Maserati. Anul trecut brandul de lux a inregistrat o crestere cu 3% a vanzarilor, totalizand 5.724 de unitati vandute in toata lumea. Compania spera sa dubleze aceasta cifra in anii care urmeaza, cu ajutorul unor noi modele si a unor noi piete de desfacere.

Dupa recenta lansare a sedan-ului Quattroporte cu transmisie automata, Maserati se pregateste sa lanseze noul sau Coupe luna viitoare la Salonul Auto de la Geneva. Gama Maserati se va imbogati si cu un SUV, similar conceptului Kubang prezentat in 2003. Odata cu lansarea acestor modele, compania se asteapta sa inregistreze vanzari de 7500 unitati pe an, insemnand o crestere de 22%.

Conceptul Kubang a fost desenat de faimosul designer italian Giorgetto Giugiaro si este caracterizat de o distributie a greutatii aproape optima (48/52%) si un centru de gravitate cu 100 mm mai coborat decat un SUV obisnuit.

Masina este propulsata de un motor V8 de 390 de cai putere si ofera soferului impresia de masina sportiva datorita aspectului exterior si a suspensiei coborate.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru