Masina lui Batman, scoasa la licitatie pe eBay

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 06.05.2008
Masina care a debutat in pelicula Batman din 1989 a fost scosa la licitatie pe eBay pentru 500.000 de dolari.

Esential

500.000 de dolari este pretul de porire pentru masina care a debutat in pelicula Batman din 1989.

Cinefilii care au facut o pasiune aparte si pentru masini exotice au acum ocazia de a pune mana pe Batmobilul care a debutat in celebrul film Batman din 1989. Site-ul de licitatii online eBay gazduieste mai nou o oferta de vanzare a unuia dintre cele 5 exemplare Batmobil create in 1989, special pentru filmul de actiune Batman.

Masina este propulsata de un motor V8 de 5.7 litri care dezvolta 230 de cai, o resursa de putere insuficienta pentru a pune in miscare un vehicul care masoara 6.1 metri in lungime si 2.44 metri in latime.

Din pacate, Batmobilul nu va putea circula pe strada rularea sa fiind permisa doar in interiorul platourilor de filmare. Poate de aceea kilometrajul indica doar 85 de kilometri rulati. Viitorul client va fi nevoit sa semneze si un contract cu Warner Bros care sa absolve casa de productie de eventualele probleme legale care ar aparea in urma folosirii masinii.

Nu trebuie sa pierdem din vedere nici suma pentru care poate fi achizitionat exemplarul exotic. Este bine de stiut ca licitatia porneste de la 500.000 de dolari si pana in prezent nu exista nici un client interesat.

via | WorldCarFans

Comentarii (2)

  • tare masinutza
    mijto soooper cool tare mumoasa cea mai tru masina pe care am vazuto as vrea o masina ca astamai betman nu iti mai tree masinuta asta ?vad ca nu da mio dai mie dar gratis daca vrei
    0 1
  • cristi
    imi place foarte mult masina lui betmen
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru