Masinile albe isi pierd din valoare la revanzare

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 18.09.2008
Un studiu a aratat ca masinile albe se vand cu dificultate si au tendinta sa piarda mai mult din valoare la revanzare.

Potrivit unor experti in evaluarea masinilor second-hand, masinile albe au tendinta de a fi mai greu de vandut si isi pierd mai repede din valoare in comparatie cu cele vopsite in alte culori.

Expertii de la EurotaxGlass considera ca albul se potriveste cel mai bine pentru masinile din segmentul de lux, cu kit-uri de caroserie sport si jante mari din aliaj. Spre exemplu, un Audi A4 S-Line alb se va vinde usor pe piata masinilor second-hand, in timp ce o versiune alba a unui A4 standard valoreaza mai putin decat o masina identica,dar in alta culoare.

Masini din segmentul premium si de lux cum ar fi Audi RS4, Audi R8, BMW M3, Porsche 911 GT3 si Porsche Cayman sunt foarte populare in alb. Din pacate pentru proprietarii altor masini de lux, alb-ul ar putea fi o alegere neinspirata.

Pe masura ce acestea se inmultesc si devin din ce in ce mai comune, masinile albe isi vor pierde foarte mult din valoare.

Via | AutoCar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru