Masinile expirate, radiate din oficiu

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 27.02.2007
Din martie 2007, masinile cu certificate de inmatriculare vechi vor fi radiate din oficiu.

Incepand de luna viitoare, autovehiculele ale caror certificate de inmatriculare trebuiau preschimbate cel tarziu la sfarsitul lui 2001 vor fi radiate din oficiu. Aceasta masura se va aplica in cazul in care proprietarii nu solicita schimbarea taloanelor.

Publicata in Monitorul Oficial in 6 decembrie 2006, legea 432 prevede: „Vehiculele ale caror certificate de inmatriculare, eliberate in conformitate cu Regulamentul pentru aplicarea Decretului numarul 328/1966 privind circulatia pe drumurile publice si pentru stabilirea si sanctionarea contraventiilor, nu au fost preschimbate pana la data de 31 octombrie 2001, se radiaza din oficiu daca detinatorul nu solicita preschimbarea certificatului in termen de 90 de zile de la intrarea in vigoare a legii de aprobare a ordonantei de urgenta".

Comentarii (7)

  • agramatu'
    limba romana
    "autovehiculele a(LE)! caror certificate(le)! de inmatriculare" - ...mama ei de gramatica, la soferie nu ti-o trebui, dar la presa da!
    0 0
  • da
    multumim de sugestie! desi modul in care o faceti lasa de dorit! este o greseala de tastare, nepardonabila daca doriti dvs.
    1 0
  • cosmin
    newsletter
    UNDE ESTE DOMNILOR STIREA CU SCADEREA VANZARILOR LA LOGAN?ATI STERS-O REPEDE NU?
    CA SA NU O VADA TOATA LUMEA NU?

    MULTUMIM
    0 0
  • Mircea
    cautare
    Stimate domn, puteti cauta orice stire aparuta pe automarket.ro prin motorul de cautare de pe deasupra stirilor. Tastati titlul stirii si o sa aveti surpriza sa o gasiti. Poate data viitoare evitam momente penibile, ca acesta.

    Multumesc.
    0 0
  • cosmin
    cautare
    Mda acum merge dar cand am incercat eu ma baga in prima pagina.Vai ce "penibil" a fost ca nu am gasit ceva in site-ul Dvs care de fapt nu mergea bine momentul ala nu?
    Ce sa spun!hai sa fim mai serios daca vrem sa pastram vizitatori pe site.

    Multumesc si eu!
    Cred ca nu o sa mai intru pe acest site!
    0 0
  • AndreiRN
    Radiarea
    Ce cuvant ciudat pt masini!!!!! Dar fiecare cu ale lor.
    Oricum se pare ca aveti vizitatori ne f... in c.. dar ii manuiti superb. :)
    0 0
  • robert
    RADIEREA DIN OFICIU
    am o masina mai veche la care nu am platit rca din 2005. Oare mi a fost radiata din oficiu?. Cum pot afla? Exista vreun site oficial cu masinile radiate din oficiu? Va rog cine stie exact sa mi raspunda....
    13 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru