Mazda2 vine in octombrie

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 18.06.2007
Filosofia "Zoom-Zoom" va fi disponibila si pe piata romaneasca odata cu lanserea noului model Mazda2, din toamna acestui an.

Mazda a anuntat ca va lansa in Romania in luna octombrie a acestui an noul model Mazda2, prezentat in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Pretul de pornire va fi de 9900 de euro pentru versiunea standard cu motorizare de 1.3 litri si 75 CP. Noua generatie reprezinta primul automobil al generatiei “Zoom-Zoom”. Modelul va fi disponibil pentru inceput in doua variante de motorizare pe benzina: motor de 1.3 litri, in versiunile 75 CP sau 84 CP si motor de 1.5 litri cu 103 CP.

Desi noua generatie este mai mic cu 4 centimetri decat actuala Mazda2, aceasta este mai spatiosa, oferind un plus de confort pasagerilor. Noul model Mazda2 este cu 100 de kilograme mai usor decat predecesorul, avand o greutate de 955 Kg ( pentru varianta de 1.3 litri) si 960 Kg (pentru varianta de 1.5 litri). Reducerea greutatii a fost posibila ca urmare a unui amplu proces de reproiectare tehnica a motorului, de modificare a structurii caroseriei prin utilizarea unui nou tip de otel de inalta rezistenta, de crestere a aerodinamicii si modificare a suspensiilor.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru