MG pregateste trei sedan-uri

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 16.08.2006
Noii proprietari ai drepturilor pentru brandul MG, chinezii de la Nanjing Automotive, vor construi trei modele sedan pe care le vor exporta in Europa.

Noul presedinte al noului MG (cumparat recent de chinezii de la Nanjing Automotive) a dezvaluit presei planurile din viitorul apropiat ale constructorului.

Duke T. Hale, care a fost cooptat in fruntea MG Cars North America/Europe dupa ce a activat la Lotus, Isuzu, Mazda, Volvo si Ford, a declarat faptul ca MG planuieste asamblarea unei versiuni coupe a lui MG TF si o relansare a lui TF roadster (care va fi asamblat din materiale chinezesti la Longbridge, Marea Britanie). In plus, constructorul chinezo-britanic lucreaza la o serie de trei modele sedan care vor fi si ele lansate sub sigla MG.

“Nanjing intentioneaza sa construiasca trei sedan-uri in China. Fiecare din ele se va incadra pe piata in clasele mica, medie si mare. In Marea Britanie, vom contrui o versiune modificata a lui MG TF Roadster. In Oklahoma, SUA, vom contrui o varianta coupe a acestui roadster. Acestea vor fi produsele cu care vom incepe. Roadsterul va fi lansat in Europa la mijlocul anului viitor iar coupe-ul nu va fi lansat inainte de 2008”, a declarat Hale.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru