Micul Rolls va dubla productia

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 12.03.2007
Presedintele brand-ului britanic de lux a declarat ca introducerea unei model entry-level va dubla productia.

Ian Robertson, presedintele Rolls Royce, a declarat la Salonul Auto de la Geneva ca introducerea unui model entry-level va dubla cifra anuala de productie la 1600 de exemplare. Potrivit lui Robertson, un vehicul de dimensiuni mai mici este asteptat sa apara pe piata in 2010, pretul acestuia fiind estimat undeva intre 200.000 si 300.000 de euro.

Presedintele brand-ului de lux nu a vrut sa ofere prea multe detalii despre noul model, dar a declarat ca va fi "un Rolls inconfundabil" si va ramane un model de nisa pentru a pastra exclusivitatea marcii. La uzina din Goodwood, Anglia, va mai fi adaugata o tura de personal, care sa dubleze productia actuala de 800 de unitati.

Compania a vandut deja toate modelele Phantom Drophead Coupe pana la sfarsitul lui 2008, iar modelul nu va aparea pe piata decat in vara acestui an. Designerii se pare ca vor adopta acelasi look cizelat al modelului Phantom.

Pentru a economisi timp si resurse, inginerii vor folosi parti componente ale Seriei 7 cu ampatament marit, de la BMW.

Cu toate acestea, motorul va fi unul exclusiv Rolls Royce. Majoritatea partilor imprumutate de la Seria 7 vor fi componente electronice, dar masina va "adopta caracteristicile si comportamentul unui Rolls Royce pur", a declarat Robertson.

Comentarii (1)

  • in sfarsit
    ei acum ca se vor productia se va dubla ...ma gandesc sa imi cumpar si eu unul ...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru