Mihai Leu, colaborare cu Alfa Romeo

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 25.04.2007
Alfa Romeo a lansat o noua versiune a modelului 159, botezata Emozione. Mihai Leu este primul posesor al versiunii

Mihai Leu, fostul mare boxer roman, actualmente pilot de raliu, este primul posesor al noii versiuni Alfa Romeo 159 Emozione. Cu ocazia inmanarii cheilor, Autoitalia a lansat in Romania versiunea Emozione care ofera un pachet mai consistent de dotari la un pret mai mic, comparativ cu actuala varianta de top Distinctive.

Pachetul suplimentar care ofera un avantaj client de 2400 de euro cuprinde airbag pentru genunchii pasagerului, sistem Blue & Me cu bluetooth si USB, faruri cu xenon si dispozitiv de spalare, jante din aliaj de 17” cu efect diamantat si scaune cu reglare mecanica a inclinatiei sezutului. Versiunea Emozione va fi disponibila pentru motorizarile 2.2 JTS 185 de cai putere, 3.2 V6 260 de cai putere 4X4, 1.9 Multijet 16v 150 de cai putere si 2.4 Multijet 200 de cai putere.

Mihai Leu intra in posesia unui automobil Alfa Romeo pentru a treia oara, de aceasta data el optand pentru modelul 159 in varianta de motorizare 2.4 Multijet 200 de cai putere. "Aveam nevoie de o masina confortabila si sigura pentru familie dar si o masina pe care sa o pot conduce si sportiv si fara probleme de fiabilitate.

Imi place mult designul Alfa Romeo, care nu seamana cu nimic altceva, iar versiunea Emozione ofera tot ce am visat in materie de dotari si chiar mai mult decat atat" a declarat Leu.

Alfa Romeo 159 1,9 Multijet Distinctive costã in prezent 30.405 euro (inclusiv TVA). Acum insa versiunea 1,9 Multijet Emozione, beneficiind de accesorii suplimentare care ar ridica preþul la 32.383 euro (inclusiv TVA), va fi oferita la un pret de 29.983 euro (inclusiv TVA).

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru