Mini Cooper va fi si diesel

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 08.11.2006
Germano-britanicii de la Mini vor dota modelul Cooper cu un motor pe motorina de 1.6 litri si 110 CP de provenienta Peugeot.
Mini Cooper va primi, in primavara anului viitor, un motor diesel. Informatia a fost publicata de revista engleza Car, care afirma ca modelul germano-britanic va primi sub capota HDi-ul de 1.6 litri si 110 CP dezvoltat de Peugeot. Nu este insa pentru prima oara cand un propulsor diesel apare in gama, Mini One D, care a utilizat un 1.4 de la Toyota, reprezentand prima incercare de inserare a unui astfel de motor sub capota unui model al marcii. Prestatiile motorului produs de Peugeot vor fi insa net superioare, prima suta de kilometri pe ora urmand sa fie atinsa in mai putin de 10 secunde, un timp mai bun cu doua secunde in comparatie cu cel din fisa tehnica a propulsorului Toyota. Nu se cunoaste inca pretul versiunii Cooper diesel, zvonurile mergand de la 18.000 la 26.000 de euro.

Comentarii (1)

  • De fapt , altfel.
    Englezo-grmanii cu motor frantuzesc !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru