Mugen dopeaza doua Honda

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 23.01.2007
Mugen, tunerul oficial Honda, a prezentat publicului un Civic sedan si un Jazz cu o cu totul alta infatisare si capacitate.

Tunerii de la Mugen, specializati in modificarea modelelor Honda, au prezentat in premiera doua dintre cele mai noi exemplare "dopate". Masinile, un Civic sedan si un Jazz, fac parte din programul "Exciting 2007" si au fost prezentate la Salonul Auto de la Tokyo.

Noutatile de pe Civic sau "Road to Racing Concept" sunt capota si spoilerele fata si spate. Masina a fost "incaltata" cu jante de 18 inch din aliaj. Tunerul a refuzat sa precizeze date despre schimbarile suferite de propulsor.

Cealalta creatie, o Honda Jazz, este echipata cu un motor supraalimentat de 1.5 litri si patru cilindri. Micutul Jazz dezvolta 143 de cai putere. Propulsorul, realizat intr-o manufactura, a fost testat indelung pentru o mai buna fiabilitate. Designerii si-au pus amprenta si asupra aspectului exterior. Look-ul mai agresiv este dat de noul body-kit, de suspensiile coborate si de jantele din aliaj. Un model echipat cu acest look este deja in vanzare in Japonia. Noutatea pe piata nipona o va reprezenta vanzarea masinii echipate cu pachetul de motorizare de care am vorbit mai sus.

Comentarii (1)

  • ovidiu
    honda tunate de mugen
    FANTASTIC
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru