Mutari la Land Rover

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 14.08.2006
Land Rover se va desparte la sfarsitul acestui an de directorul de design, Geoff Upex, care va fi inlocuit cu Gerry McGovern, unul dintre cei mai buni meseriasi din domeniu.
Land Rover a anuntat astazi ca directorul de design al companiei, Geoff Upex, se va retrage dupa 23 de ani de activitate. Upex va fi inlocuit de catre Gerry McGovern, actualmente directorul centrului de design avansat din cadrul companiei.

Pentru ca schimbarea sa nu afecteze planurile brandului, Geoff Upex va ramane pana la sfarsitul anului la Land Rover si va participa la proiectele acesteia, inclusiv la proiectul noului Freelander2/LR2.

In legatura cu retragerea sa Geoff Upex a declarat:” Au fost cei mai buni ani pentru mine si a fost un privilegiu sa conduc echipa de design de la Land Rover. Ultimii sase ani au fost foarte buni pentru Land Rover, reusind sa revitalizam compania si sa oferim intregii lumi calitatea deosebita a modelelor noastre".

Comentand evenimentul Geoff Polites, CEO la Jaguar si Land Rover a declarat:”Este foarte trist sa-l vad pe Geoff ca pleaca si vreau doar sa-i multumesc pentru aportul crucial pe care l-a adus prin dirijarea centrului de design, la succesul Land Rover din ultimii ani”.

J Mays vice-presedinte a centrului de design si seful departamentului de creatie de la Ford a declarat:”Gerry este unul dintre cei mai buni designeri din industrie, experienta lui cu Land Rover de 15 ani plus capacitatea de a intelege cum sa imbine valorile Land Rover cu designul modernist va duce brandul in viitor”.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru