Negrul ramane la moda: Aston Martin DBS si V12 Vantage Carbon Black

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 18.12.2009
Aston Martin a pregatit o editie speciala, botezata Carbon Black, pentru modelele DBS si V12 Vantage. Supercarurile beneficiaza de o serie de personalizari care sporesc caracterul exclusivist.

Aston Martin celebreaza succesul obtinut de modelele DBS si V12 Vantage, care au depasit toate asteptarile in materie de vanzari, cu o editie speciala a celor doua supercaruri, botezata Carbon Black.

Dupa cum o spune si numele, piesa de rezistenta este culoarea neagra metalica in care este finisata caroseria, o nuanta unica pentru aplicarea careia vor exista 50 de ore de munca si nici o eroare de calitate. Linia de design este mentinuta de mai multe accesorii din fibra de carbon la nivel frontal si lateral. Pentru un contrast eficient, designerii britanici au gandit un finisaj cromat al grilei frontale pentru V12 Vantage dar si un set de jante cu aspect diamantat, cu 10 spite.

La interior, in cazul ambelor modele, editia Carbon Black va aduce clientilor o piele fina de culoare Obsidian Black, cu cusaturi argintii, opera oamenilor care lucreaza la uzina britanica din Gaydon si care executa aceste lucrari manual. Pielea imbraca un set de scaune sportive, produse din fibra de carbon si kevlar pentru a cantari cu 17 kilograme mai putin decat cele standard.

Nu lipsesc nici insertiile din fibra de carbon, care abunda la nivelul consolei centrale si a portierelor. La toate acestea se adauga un sistem audio de 700 W de provenienta Bang&Olufsen, oferit ca dotare standard, alaturi de senzorii de parcare frontali.

In plus, pentru clientii care vor alege editiile speciale, Aston Martin pregateste o experienta memorabila in cadrul cursului sau "Performance Driving", care are rolul de a familiariza soferii cu capacitatile supercarurilor din Gaydon.

Potrivit comunicatului oficial emis de britanici, editia limitata Carbon Black va scoate din buzunar cu 5% mai multi euro din buzunarul celor care isi doresc un V12 Vantage sau un DBS.

via | automedia

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru