Nissan creste, Renault scade

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 03.08.2006
In primele sapte luni ale anului au scazut vanzarile de modele Renault in Romania dar au crescut vanzarile modelelor Nissan.
Renault Nissan Romania a inregistrat o scadere a vanzarilor in primele sapte luni ale anului fata de perioada similara a anului trecut. Aceasta situatie s-a inregistrat pentru modelele Renault, vanzarile de masini Nissan reusind sa se situeze pe o panta ascendenta.

Oficialii companiei au sustinut ca datorita programului primei de casare, care s-a aplicat cu trei luni mai tarziu, s-au inregistrat vanzari mai slabe pentru modelele Renault.

Obiectivul companiei pentru acest an este mentinerea nivelului de anul trecut, cand au fost vandute, potrivit statisticilor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA), 24.474 automobile Renault. Pentru Nissan obiectivul este atingerea a 3000 de unitati vandute. Renault a ramas si in acest an cea mai vanduta marca de import, modelul cu cele mai mari vanzari fiind Renault Clio Symbol, cu 6.575 unitati. Alte modele cu vanzari importante in primele sapte luni au fost Megane Sedan, cu aproape 3.000 de unitati, si Clio 3, cu 790 de unitati.
In primele sapte luni s-au vandut 1500 de modele Nissan, cele mai vandute modele fiind Primera si Almera.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru