Nissan cumpara America

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 13.11.2006
Invazia masinilor japoneze in SUA este mai mult decat reala. Nissan a confirmat ca vrea sa cumpere fabricile inchise de GM si Ford.
Producatorul nipon Nissan a confirmat zvonurile conform carora ia serios in considerare cumpararea fabricilor Ford si General Motors care s-au inchis in urma programelor de restructurare pe care cei doi colosi americani le efectueaza.

Daniel Gaudette, vicepresedintele diviziei americane de la Nissan a declarat: “Totul depinde de ceea ce este disponibil, cand este disponibil, si in cele din urma de ceea ce avem noi nevoie”, raspunzand intrebarilor privind planurile Nissan in America de Nord.

Este cert ca Nissan are nevoie disperata de o marire a capacitatii de productie, care actualmente nu poate acoperi cererea de pe piata. Nissan miza ca o alianta cu GM ar putea sa le rezolve aceastra problema, dar proiectul nu fost pus in prcatica pana la urma. Astfel, japonezii au trecut la panul ”B”, si anume cumpararea fabricilor pe care Ford si GM le inchid.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru