Nissan Rogue Concept

De Mircea Meșter
Publicat Sambata, 14.10.2006
Japonezii de la Nissan ne lasa sa privim prin gaura cheii la urmatorul lor concept, denumit Rogue. Acesta va fi prezentat oficial peste cateva luni, la Detroit.

Nissan va lansa la Salonul Auto de la Detroit, care va avea loc in ianuarie, un nou concept: Rogue. Acesta este subiectul principal al unei imagini preliminarii prin care constructorul japonez ne dezvaluie o particica a unui desen care infatiseaza noul prototip.

Se distinge o treime din parte poseterioara a lui Rogue, pe care putem observa spoilerul de mari dimensiuni, jantele imense, luneta in forma de V, in stilul Micra, si stopurile incisive. Chiar daca este inca prea devreme pentru supozitii, se pare ca modelul de serie prefigurat de conceptul Rogue va fi un crossover care se va pozitiona intre noul Qashqai si Murano. Acesta va fi asamblat pe platforma C nascuta din alianta dintre Renault si Nissan, aceeasi pe care se vor construi Qashqai si viitorul Renault Koleos.

Versiunea de serie este asteptata sa apara la sfarsitul anului viitor iar sub capota va dispune de noul V6 de 2.5 litri si 210 CP.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru