Nissan si-a facut un nou circuit de testare

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 08.10.2007
Nissan a inaugurat in Japonia cel de-al patrulea circuit de testare al marcii. Acesta a costat 16.2 milioane de euro.

Nissan a anuntat inaugurarea unei noi piste de teste private pe care japonezii vor testa de acum intreaga gama de modele create la uzinele din Tara Soarelui Rasare. Costurile totale ale constructiei au fost de 16.2 milioane de euro, acesta fiind localizat in Oppama.

Lungimea totala a circuitului, al cincilea de care dispun niponii, este de patru kilometri, suprafatele de rulare alternand (asfalt, ciment, asfalt rugos, asfalt cu denivelari, vibratoare din plastic, pietris, etc), o solutie utilizata de toti marii constructori ai lumii in calibrarea cat mai buna a suspensiilor si sasiului modelelor proprii. In acelasi timp, anexele circuitului includ o zona de viteza, una destinata off-road-ului si cladiri de birouri.

Celelalte circuite de teste ale celor de la Nissan se afla in Hokkaido, Tochigi si Motegi, la acestea adaugandu-se un punct de testare meteo in Arizona.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru