Nobilul rapid

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 05.04.2006
Compania britanica Noble a facut publice fotografiile primului model destinat productiei de serie. M15 e frumos si mosteneste liniile fratilor sai de curse, insa ramane de vazut cati clienti vor renunta la 107.500 de euro pentru a-si achiziona un exemplar.

Pentru cei care nu au auzit inca de Lee Noble si de mica sa afacere, aflati ca modelele Noble au fost prezente pana acum doar pe circuit si au fost construite exclusiv pentru adevaratii pasionati ai curselor. Ei bine, o data cu aparitia lui M15 s-a dat semnalul schimbarii constructorului englez, care din statutul de artizan al vitezei trece la acela de producator de supercar-uri.

Principalele avantaje ale lui M15 sunt reprezentate de linia sportiva a modelului si motorul V6 de 3 litri care scoate 455 de cai, in conditiile in care masa totala a masinii este de 1200 kg. In interior iese in evidenta sistemul SatNav, un pachet care te ajuta sa nu pierzi din vedere destinatia, un lucru perfect probabil altfel, avand in vedere ca poti goni pe autostrada cu 300 de km/h (viteza maxima declarata de constructor).

Si pentru ca am ajuns la cifre, cele mai importante sunt urmatoarele: 0-100 km/h in 3.5 secunde si 107.500 de euro, pretul fixat de Noble pentru un exemplar din M15.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru