Noile anvelope de iarna Michelin

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 29.11.2006
Michelin a prezentat in Romania noua gama de anvelope destinata sezonului rece.
AutoMarket a fost prezent, ieri, la conferinta de presa in care Michelin a prezentat gama de anvelope de iarna pentru sezonul 2006-2007.

Oficialii Michelin au prezentat cele trei noi modele de anvelope scoase pe piata, noul Michelin Alpin destinat, in Europei, autoturismelor de oras, compacte, de familie sau monovolume si noile Michelin Latitude Alpin si Michelin Latitude X-ICE North, ambele concepute pentru vehiculele 4x4 compacte si polivalente, primul fiind comercializat in intreaga Europa, cel de-al doilea adresandu-se tarilor nordice, statelor nordice din S.U.A., precum si regiunilor din nordul Rusiei si Chinei.

Toate anvelopele din oferta de iarna Michelin incorporeaza o tehnologie specifica, inovatoare, prezentand lamelele «BDS» (Bi-Activ-Sipes) – in forma de Z bi-directionale.

Michelin Alpin- caracteristici:
Este destinata autoturismelor de dimensiuni mici, de oras, berlinelor compacte, de familie, precum si monovolumelor compacte si medii, a fost conceputa pentru a garanta longevitate si siguranta, in conditiile in care distanta de franare se reduce substantial.
Aderenta si franarea pe carosabil umed sunt garantate de utilizarea unui nou amestec de cauciuc care incorporeaza
ulei de floarea soarelui. Aceasta inovatie majora imbunatateste franarea si tinuta in viraje pe carosabil ud, dar si performantele pe zapada si gheata, datorita unei disipari mai bune a energiei in banda de rulare. Lamelele bi-directionale ofera tractiune mai buna datorita marginilor ondulate in exterior si stabilitate datorita ondulatiilor din profunzime.

Michelin Latitude Alpin – caracteristici:
Este destinata segmentului de vehicule 4x4 compacte si polivalente. In cazul franarii de la 80 la 10 km/h, pe carosabil umed, Michelin Latitude Alpin franeaza in 37 de metri. Michelin Latitude Alpin prezinta canale longitudinale foarte largi, pentru a favoriza evacuarea apei, reducandu-se riscul acva-planarii si ofera un control mai bun al vehiculului in cazul zapezii topite.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru