Noua generatie Logan, sub 4000 euro

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 09.02.2007
Renault anunta oficial ca viitorul Logan se va vinde la un pret cuprins intre 2000 si 4000 de euro pe toate pietele lumii.

Carlos Ghosn, presedintele executiv Renault, a declarat ca noua generatie Logan va fi vanduta la un pret sub 5000 de dolari pe majoritatea pietelor din lume. Renault va concura cu Toyota, Tata si Hyundai, companii care si-au anuntat deja intentia de a intra pe segmentul de piata low-cost cu modele extrem de abordabile ca pret.

Pretul tintit pentru noul Logan va fi cuprins intre 2000 si 4000 de euro. Aceasta inseamna ca se va renunta la unele detalii tehnologice, iar Ghosn a recunoscut ca masina nu va fi vanduta pe multe piete datorita regulilor de siguranta, diferite de la o tara la alta. In schimb, Renault se va concentra pe segmente de piata fara pretentii exagerate, cum sunt India si China.

Ghosn a refuzat sa declare sub ce brand va fi produsa masina sau daca Nissan isi va oferi ajutorul in acest proiect.

Comentarii (67)

  • pro si contra
    Super! fiecare cetatean va purta o cheie Logan la breloc.
    Sa inceapa circul!!! pro si contra
    3 0
  • Constantin Nicolae
    Daka se va vinde si in europa
    Daka se va vinde si in europa...
    Imi voi lua sigur una..desi genaratia actuala... nu a reusit sa ma convinga sa fac asta...
    La 4000 Euro cu 3 ani garantie.....asa ceva nu trebuie refuzat nici daka o fac din lemn :D
    4 0
  • longan
    si noua dece nu ne fac asa ceva ??? sau la 4000 sau la 8000 tot acelesi produs bun :D
    2 0
  • Aleandru
    Atentie la neatenie
    Problema la Logan este ca pana acum ne-au impus niste preturi exorbitante iar acum cand in sfarsit au simtit ce inseamna concurenta cu adevarat schimba macazul si incearca o ultima strigare (pentru acei care nu s-au plimbat cu in viata lor cu salupa, ci au tras la rame in barci de lemn), cu un pret de 4000 euro/Logan. Problema este ca antevorbitorul a scris ca-si ia una si din lemn deja a asociat masina cu un lemn, asa ceva la un BMW sau alta masina chiar n-am mai auzit. Drept urmare o sa-mi cumpar si eu un Logan cu care sa fac piata.
    0 3
  • dacia logon
    Pina la prima lansare tot de 5000 euro sa vorbit,insa la vinzare sunt alte preturi mai mari care nu prea sunt justificate,dar cum tot romanul prefera cumpararea in rate...
    2 2
  • dacia golan
    4000 de euro..?? ce draq zici ca vand biciclete nu masini ..!!!!! suntem penibili..mai bine ne lasam de meseria asta ca suntem de rasul lumii !!!
    0 3
  • piata romaneasca
    tinand cont ca masina se va vinde pe piete mai putin exigente.asta inseamna ca pentru romania nu va fi disponibila tinand cont ca recent am intrat in u.e?si va trebui sa respectam anumite norme.asa ca probabil nu o vom avea desi realitatea din tara nu ne plaseaza deasupra chinei sau a indiei
    1 2
  • pistol
    SOLENTA OARE?
    Probabil este vorba de SOLENTA?
    sa repuna in functiune vechea linie de productie,
    a nu se uita ca este singura masina cu platforma pur romaneasca.

    (din caca bici sa faca plici- proverb popular)
    0 4
  • Logan se intoarce
    mai asteaptati putin si o sa va duceti in India sa va luati de acolo Logan, mai ieftin, mai bun, mai fara senzori, mai fara tabla , mai fara motor, mai fara scaune, o sa primesti un hamac si doi sclavi 4X4 sa te plimbe cu ce viteza le imprimi la plecarea de pe loc cu shutu in fund.
    3 1
  • hahahaa
    Sigur are toate rotile? :). Sigur are parbriz? Sau incepe sa treaca chiar si motoru la optionale?

    Tragem loganu cu calu ca in borat?
    2 3
  • cosmin
    logan
    frate ne-ati impuiat capul cu loganul asta .din 10 stiri 9 sunt cu logan.dar nu vi se pare ca exagerati cu reclama asta mascata zi de zi logan in sus logan in jos?????Ce deja scad vanzarile sau mi se pare mie aaaaaaaaaaa????s-a desteptat romanul?Sa fie a dracu de rabla cu cine a inventat-o ca mi s-a luat sa merg in spatele lor pe strada, sa vina din contra sens cu faruriel ridicate la max si proeictoare care bat aiurea si sa vad cum toti prostii care au avut trabanturi si alte jafuri cum sechinuie sa o parcheze cu spatele ca nu vede in spate.M-AM SATURAT de atata prostie in tara asta care acum vezi doamne daca nu te lasi pacalit sa cumperi jafu national (care de fapt nu e national) nu esti nationalist.offfff domane ce sa spunem.nu vrem deloc saaspiram mai sus ca tara ramanem la aceleasi principii de 2 lei dupa vremea lu pazvante si cumparam masina lu cacat ca sa fim nationalisti. VRAJALA CU 2000-4000 EURO! Asa au zis si la inceput ca va fii masina de 5000 euro si brusc sa facu' 10.000 euro si de piese nu mai vb.(3 mil un far) ASTA E IEFTIN ???????????????


    MAI LASA-TI RECLAMELE ASTEA MASCATE DOMNILOR!!!
    1 2
  • uitati lista de optionale
    http://www.resursadefun.ro/pov_noi-dacia-logan.htm

    am gasit aici lista de optionale de pe modelul de 4000 de euro. Cititi si va minunat.

    P.S gluma gluma dar cred ca o sa devina realitate
    1 1
  • logan
    E cea mai proasta masina , undeva in zona campu lung muscel e un deal , cu o dacie din 91 urcam fara prea multe probleme dar cu loganu nu am reusit sa ajung pana sus ( motor de 1.4)
    1 2
  • Emanuel
    intrebare
    Da care logan furgoneta?
    0 1
  • Stefan
    asta da logan
    colin.......esti tare nene:))e super mashina...e numa buna pt americani,sa le foloseasca in areana cu Monster Truck-uri:)...ce tare nene...deci de la lansarea ei, numa logan vedem pe strada:|..ar trebui o lege sa ca toate loganurile sa aiba sticker BE AWARE:)
    1 1
  • nickhope
    comentati fara sa cititi ?
    Pentru Cosmin: "...cum toti prostii care au avut trabanturi si alte jafuri cum sechinuie sa o parcheze cu spatele ca nu vede in spate.M-AM SATURAT de atata prostie in tara ..." prostii astia au zece clase peste tine si vorbesc mai corect romaneste decat tine. Pentru drumurile Romaniei mi se pare mult mai prost cel care circula cu "jeepane" de 3.0 l decat cel care circula cu un jaf de dacie, nu de alta dar a-ti bate joc de banii tai nu e o dovada de inteligenta.
    In rest, ca de obicei, unii comenteaza fara sa citeasca macar stirea pana la capat (nici macar nu trec dincolo de titlu). Reprezentantul Renault spune clar pentru ce piete si in ce conditii de dotare se vor face Logan-urile respective.
    0 1
  • kiprich
    Logan
    Mai vedeti-va de treaba 'cunoscatorilor' si nu va mai dati cu parerea in van. Am un logan diesel de 2 ani, merge bine si nu mi-e rusine cu el. Da, nu este Mercedes dar nici dacia din 91 care urca orice deal. Eu la dieselul meu nu i-am pus decit motorina si am facut reviziile necesare, in rest nimic. Ce cheltuieli cu intretinerea are un fericit posesor de Audi din 2000? Sigur mai mari ca mine.
    2 0
  • pt rid3r
    mai tine si de sofer... dk esti capabil sa urci un deal sau nu :P
    1 1
  • logan
    si totusi, se va hotara vreodata renault sa construiasca autoturisme in romania?
    0 1
  • De ris
    Deci este clar, actuala Logan lansata cu surle si trimbite nu a convins pe nimeni, nici calitate nici pret, atunci se va face alta mai ieftina mult mai slaba dar se va spera ca se va vinde mai bine! deci o masina si mai slaba! multumim!
    0 1
  • SLOGAN
    de povesti ne-am cam saturat.la 4000 euro vom avea o tabla mai subtire si la fel de proasta ca la vechile dacii...o cumperi noua cu mostre de rugina pe la incuietori...decat una la 4000 mai bine doua la 2000....care-o fi diferenta?
    1 1
  • LUMEEE
    TREZIREA
    suntem in romnanie unde ori ce este posibil chiar daca o sa costa 4000 de E nu e mare lucru ca de la $ trec la E e o mica diferenta dar tot logan prost ramane daca ar costa 10 000E ar fii mai bun.... pe drak ca tot masina fabricata in romania e ;)
    0 1
  • Unknown
    Razbunarea lui Logan
    "Aceasta inseamna ca se va renunta la unele detalii tehnologice" La ce sa mai renunte mai ca si asa nu era multa tehnologie in el, va fi praf, pericol public va fi cu siguranta masina aia...si normal si pretul e pe masura calitatii,
    0 0
  • Shorty
    :))
    Pai...daca intr-adevar se va vinde la preturi atat de mici, avem mari sanse sa vedem mai multe firme de taximetrie...pt k la asemenea pret, iti permiti sa iei masini cu duzina
    0 0
  • cristi
    vrajala vrajala
    creca o sa o faca din carton..oricum loganu e un dulap pe roti..asa o sa fie o cutie de frigider pe roti...daca o sa ajunga 2000..promit ca imi iau si eu una sa o alerg prin gropi pe aici...altfel...sa o ia domnii de la renault si sa si-o bage in fund...ca tot e ea lata si colturoasa...
    1 0
  • Logan de 4000 e
    Dupa cite am auzit,Loganul care se vinde la ora actuala nu face la iesirea din fabrica mai mult de 4500 de euro.Deci se putea face masina de 5000 asa cum au anuntat initial.Problema e ca lacomia e mare,iar lipsa de concurenta se vede cu ochiul liber.Daca ne gindim bine,se poate face o masina de 4000 de euro fara sa fie caruta.A se vedea Solenza,care se vinde acum aproape la cit costa de noua.
    0 0
  • cosmin
    logan
    Ptr nickhope :te bagi in seama ca supozitorul stii tu unde.Stii tu ca nu am citit stirea????Esti asa sigur ca au peste 10 clase peste mine cei care au logan???te inseli mai baiatu' destept care esti tu.Majoritatea care au loganuri sunt oameni simpli care au sau nu carte desi nu despre asta era vorba aici.Citeste tot ce am scris eu la inceputul textului si iti vei da seama de ce sunt asa revoltat cu privire la porcaria asta de masina.nu este prima oara cand primesc newsletter despre logan.din 10 stiri 8 sunt despre logan! Ideea este ca ala care umbla cu "jeepane" cum ai spus tu,nu isi vor cumpara niciodata logan ptr ca ei gandesc spre deosebire de tine.Ala nu ar muri la 80 km/h cum probabil ti s-ar intimpla tie in coaja aia de logan in cazul unui nefericit accident pe care nu ti-l doresc.Mai faceti o statistica calitate/pret inainte de a cumpara jafu asta fabricat aici.Sa vedeti ca nu cea mai ieftina masina raportat la calitate / pret.Si nu te mai baga ca supozitorul in seama doar ca ai tu logan.Afla ca am avut pe mana de la firma logan nou timp de 6 luni.Si nu as cumpara in viata mea asa ceva.dar repet nu asta este ideea.Ideea este ca se face prea mare taraboi ptr ceva care nu merita banii si care nici macar nu e romaneasca ca proiect si doar se fabrica aici.este ca si cum mercedes ar fabrica in romania masini si noi ne-am da mari ca sunt romanesti.

    Cu respect domnilor care nu se lasa pacaliti.........
    1 0
  • cosmin
    logan
    Aaaaa si incult esti tu apropos ptr ca daca am scris repede si nu m-am uitat la ce am scris ptr ca asa gandesc spre deosebire care probabil ai gandit 15 min ca sa scrii corect si sa te bagi in seama aiurea in tramvai.Ce sa spun...
    0 0
  • logan
    vai de noi, dupa ce ca e prost la 8000 de euro la 4000 cum osa fie? In loc sa progresam ca performante rutiere, progresam ca pret de vanzare(vezi skoda octavia)
    0 0
  • prostia merge mai departe
    ...sa dai 10000 de euro pe un logan e crima. sa mai si zici ca e o masina buna si ca se potriveste la drumurile noastre?...alta crima...ca e noua...fiabila?..pe dreak. in 2 ani e praf, ea oricum tronkane de noua, cand se mai lasa si se uzeaza...nici nu vreau sa ma gandesc. Cumparatzi dragi romani produsul cel mai bun, la cel mai bun pretz raportat la calitate. U.(e).
    0 0
  • strumf
    logan vs. solenza
    la pretul loganului mai bine iti iei doua solenza ca stau mai bine pe sosea si au si consum mai bun. asta daca n-ai timp sa cauti o masina adevarata la pretul asta sau esti prea "patriot " sa-ti iei masina straina.
    0 0
  • hmmmmm!?
    o sa se vanda ca painea calda!!e,e si rau pt ca dacia nu scot masini de calitate buna sau foarte buna
    0 0
  • Logan masina?
    Anul asta vroiam sa fac nunta si viitorii nasi, vroiau sa-mi faca cadou de nunta un Logan. Am amanat nunta m-am certat cu prietena si am schimbat si nasii( m-au jignit in mod autohton). Mi-am cumparat eu o masina la 8000 euro raportat la calitate pret (straina binenteles) si sunt pe cale sa fac si nunta, fara a avea emotii ca primesc cadouri de prost gust.
    1 0
  • g3org3l
    bravo :)
    super tare frate , chiar daca sunt stirile asa cum sunt , noroc cu cei ca tine care te mai fac sa zambesti :))
    0 0
  • Razvan
    Super
    Pai am auzit ca fac astia prin China biciclete mai scumpe de 2000,traiasca Romania am ajuns sa facem masini mai ieftine decat bicicletele lor
    0 0
  • florin dan
    comentariu
    dacia berlina a fost vanduta la 3800 euro.daca va fi admisa in romaniaatunci tot romanul va cumparan LOGANsi va fi cea mai vanduta masina din lume
    0 0
  • lukulus
    sunt nebuni astia
    masina este zero nu merita nici 2000 de euro poate sunt rotile optionale sau o intoarcem cu rotile in sus si ne dam cu sania confort ZEROO ,AM FOST CU UN LOGAN DIESEL DAR LA 150 KM LA ORA AM CREZUT CA SE DEZMEMBREAZA
    1 0
  • cosmin
    logan
    nu vedeti ca pareri pro nu prea mai sunt ptr ca ei sunt constienti ca masina nu merita banii dar sustin ca este buna cei care au apucat sa cumpere asa ceva ca doar nu o sa zica nici ca nu ar fii buna.Si ala care are un jaf de 30 de ani sustine la fel ca si a lui este super masina.
    0 0
  • nu merita
    am un logan de la firma de 1,4 cu 40 mii in bord ... consuma mult , daca sar de 80 la ora tre sa dau casu" mai tare , in viraje spatele fuge , intru in panica daca acul sare de 110 , parbrizul s-a fisurat la -2 grade afara cand am dat pe dezaburire , portbagajul se inchide prin trantire ... in afara de cutia care e brici si ca stau mai bine decat intr-un matiz nu prea am cuvinte de lauda . decat un logan nou mai bine un passat de 7500 sau o solenza sau un matiz modelul vechi . la cate reclamatii sunt la adresa ei si la cat de multe gasesti de cumparat nu stiu daca ar putea cineva sa spuna ca merita si sa aibe cunostinte elementare de logica . imi este rusine sa conduc aceasta masina si parca sunt privit cu teama de cei care au orice in afara de dacie ... imi pare rau , e un jaf si cunosc multi care sunt de parere cu mine .
    1 0
  • conduceti masini straine intai
    Mergeti macar la drive test de masini straine inainte sa va cumparati o masina nou, ca sa vedeti care diferenta dintre Logan si masinile adevarate! (dupa parerea mea doar frana la Logan merge acceptabil)
    0 0
  • Tuturor pilotilor romani
    Bai fratilor, mai terminati-va cu prostiile astea. Voi nu vedeti ca smecherii din presa va arunca rama si voi sariti ca bibanii. Pentru ce atatea discutii ? Loganul este o masina ca toate altele pentru o tara cu oameni saraci si parveniti cosmopoliti. Care vreti masini vechi, f... de altii dar rasate, sa va fie de bine. E ca si cu nevasta: are rodajul facut, nu mai pierzi timpul s-o formezi. Care vreti virgine, luati tata Logan deocamdata.
    0 1
  • danutz
    logan micsorat...
    Bai copiii mei,voi va dati seama ca la 2000eur Logan-ul va fi o ,,supermasina"..Ce dracu'masina poti sa faci frate cu 2000..a intrat frica de concurenta ..asta e..
    Ne facem iar de cacao..de parca nu suntem invatati cu asta!!!
    0 0
  • AndreiRN
    REALIST
    4000 euro este un pret realist pt o masina si mai ales cand salariile acolo sunt minore. Or sa vanda chinezi la acest pret si sunt sigur ca au o calitate mai ridicata. Problema va fi ca vor gasi cei de la guvern cum sa mai adauge ceva taxe ca sa aiba si ei cu ce trai. Poate o sa aiba o banca de lemn inauntru sau poate doar un sasiu "decapotabil"
    0 0
  • pasarella
    dacia logan
    nu mi,as cumpara logan nici daca ar fi 1000 d euro....
    1 0
  • Logan
    majoritatea nu stiti ce vorbiti,..... vb. din ce va povestec soferii de taxi ( logan ) sau de la cei care au logan de la firma!!! si pe astia normal ca ii doare undeva de masina si o distrug foarte repede ( gropi, canale , santuri, si s.a.m.d ) ....am logan de ceva timp si nu bate nimk nu face galagie la 80km/h, la 150km/h nu se destrama pe drum te asigur!!! incearca sa iti iei logan si sa ai grija de ea/el :) normal ca nu e asa fiabila ca una straina....dar ce ziceti voi acolo is prostii din auzite:)) ... la 4000eu nu cerd ca o sa scoata logan, numa gura e de ei... si daca il scaote cred ca o sa puna motor de 1L si caroserie de carton.... si cea mai jalnica masina pana la urma tot matizu si tico raman( bine ca nu se mai fabrica) .... nu ai 1000 euro sa iti cumperi logan mai!!!:)))
    0 1
  • Gica Z
    Dacia Logan 500
    Daca se va face o asemenea masina, probabil va fi o actualizare a Daciei 500, cunoscuta sub numele de "lastun", pe langa care Trabantul era o adevarata limuzina.

    Daca nu stiti despre ce e vorba, dati un click aici: http://ro.wikipedia.org/wiki/L%C4%83stun_(automobil).
    1 0
  • pff
    fratzilor...bah asta cu dealu...a zis cineva bine k depinde si de sofer...iar cat sa vb despre nenea cu jeepanu...omule fiecare face ce vrea cu banii...k nu iti permiti si te uiti cu jind la un land rover e altceva...in fine...nici mie personal nu imi place loganul...prefer un opel astra adus de afara...e in aceeasi bani chiar mai ieftin...si cu piesele de schimb e macel...un far la logan e 3 milioane...o bara spate la un opel astra e 4 milioane jumate in culoarea caroseriei...v-am pupat.
    0 0
  • logan si atat
    Buna fratilor. Am citit aici o sumedenie de pareri despre logan (actual si de cel viitor) majoritatea contra. Nu sunt fan logan si nu sunt nici macar fan Dacia, cu atat mai putin Renault. Da, intr-adevar Loganul e o masina mult prea scumpa fata de ceea ce ofera. Cica e cel mai bun produs raportat pret/calitate/volum. Din toate aceste caracteristici, doar la volum se incadreaza. La calitate???????? Nici vorba. Sa luam de exemplu vechiul Hyundai accent, cel fabricat pana in 2005. Au fost o gramada de teste comparative in revistele de specialitate romanesti, unele dintre ele sa zicem cu o anumita afectiune faa de Dacia. Indiferent de articol si de revista, la testul comparativ, Loganul, chiar mai nou ca si conceptie nu a putut sa bata accentul. Si cand te gandesti ca daca ai scoate taxele vamale de la modelul anterior, Accentul ar fi mai ieftin :-?. Deci se poate face calitate mai buna si o masina mai buna la pret mai scazut. Prin aceasta masina, Renault inca isi vinde motoarele defuncte si masinile proaste. Sa nu vorbim de revizii si de piese de schimb, ca atunci cand ajungi la service si ti se da nota de plata, incepi sa te uiti pe afara sa vezi daca nu cumva ai ajuns la Mercedes :D. E o masina proasta si atat. Am avut placerea sa conduc un logan (nu stiu cum ii spune la echipare, dar era modelul cel mai scump de 2005, cu jante al, si motorul de 1.6 de 90 cp), si sincer u m-a impresionat deloc. E zgomotos, frane proaste (dozarea pedalei de frana nu se face liniar, e prea brutala si daca ajungi pe capat constati ca nici abs-ul nu te mai scoate), masina de familie, super ingrijita. Pe la 15k km, a inceput sa scartie placa de sub haion si usa dreapta fata. Consola centrala misca de noua, si bordul arata oribil. Bun, Logan si-au luat doar firmele si persoanele care nu au avut inca placerea sa conduca o masina straina, sau nu au avut bani. De la berlina sau alte masini din 1980, Loganul intr-adevar reprezinta un progres, numai ca progresul pe care il reprezinta era probabil mai bine venit prin 1990 si nu 17 ani mai tarziu. Asa ca nu va mai tot laudati cu loganul ca e masina ok. Da e ok, dar daca dadeai pe ea undeva pe la 4000 eur cu toate taxele si cu AC. Astea va sunt pretentiile sau posibilitatile. Pentru voi e masina ideala, dar nu ne mai intoxicati cu parerile voastre absurde. Asa e in viata, fie te multumesti cu ce ai fie vrei mai mult si aspiri mai sus. E numai problema voastra daca vreti sa regresati sau progresati. Atat am avut de spus.
    1 0
  • Razvann
    CITITI INAINTE!!!
    Mah oameni buni.... eu cred k apropae toti care au scris au fost ori foarte neatenti ori foarte prosti!!! In articol se spune clar ca se va comercializa care nu au mari pretentii pentru siguranta pasagerilor. Deci nu se va comercializa in Romania pentru ca avem aceleasi impuneri si restrictii pentru siguranta la fel ca orice tara membra a U.E.!
    0 0
  • Razvann
    Golan!
    Mah oameni buni.... eu cred k aproape toti care au scris au fost ori foarte neatenti ori foarte prosti!!! In articol se spune clar ca se va comercializa pe pietele care nu au mari pretentii pentru siguranta pasagerilor. Deci nu se va comercializa in Romania pentru ca avem aceleasi impuneri si restrictii pentru siguranta la fel ca orice tara membra a U.E.! S-a inteles acum?
    0 0
  • cititi inapoi
    scrie ma corect si fii atent la ce scrii tu si dp aia invata oamenii sa fie atenti la stire
    0 0
  • Miruna
    Noul Logan sub 4000 Euro
    Foarte bine, doar ca aceasta masina ar trebui sa se vanda si in Romania pentru oamenii de rand . Pacat ca nu mai fabricati Solenta ca erau foarte bune dar nepriceputii care au fite de miliardari nu stiu. Le plac doar masinile tari de aia ii ia dracul pe sosele.
    0 0
  • evident
    bineinteles ... masina va fi fabricata in india sau china, unde salariul minim pe economie este in jur de 50 de euro parca m insa romanasii nostrii vor ajunge la concluzia k drumul plus taxele , vor face sa nu merite sa cumeri un logan din india de 4000 de UERO k il faci de 7000 de EURO , si mai bine iti luai un Laureate de banii astia de la noi , nu credeti k asa o sa se intample ? ramane de vazut ! q respeCT ! SAZL !
    0 1
  • emil boc
    logan
    super la anu` vor fi numai loganuri pe starada nu e de ajuns la ce aglomeratie e in bucuresti
    1 0
  • anonim
    about this car
    It sounds like a bullshit..I don't think this lie..maybe in 2500..not now..and not in romania..:)))))...It says that there was a robot who cauhght in America in 5 minutes one hundred thiefs..in Denmark in 5 minutes two hundred thiefs...and in Romania was stoled..:)))))))...omg it's so good this joke...:)))))))...bye bye..pwpycs
    0 0
  • anonima
    chiar e buna majina asta
    deci va spun sincer k chiar e buna majina asta...nu va mai luati dupa proshti care habar nu au de majini k loomea...trebuie desigoor sa ai grija de ea...k DE!...e o majina..dar este foarte buna..desi pretul asta de 2000-4000 de euro mi se pare o minciuna..luatzi-va laureate-ul de 8000 de euro..de care am io.. j o sa vedetzi c bn merge...cu dotarile necesare.. felicitari pt dacia logan!!!!...v-am pupat...p@..
    0 1
  • Praf si pulbere
    Niste jepcari fratilor. Tot minim 6000 euro va costa si noua generatie si tot o drujba va fi. O porcarie de masina.Ce pretentii sa avem cand si Renaultul este un cotet de masina.Asta e realitatea!!!!
    1 0
  • ailenei antoniu
    masina de 4000 euro
    Loganul initial a fost gandita ca o masina de 5000 de euro, pentru ca apoi varful de gama sa ajunga la 10500 euro. In concluzie, la 2000 de euro ce va oferi Dacia? Poate doar rotile si o aripa de roman ranita..... sa fim seriosi
    0 0
  • logan
    daca mercedes a scos biciclu la 4k euro banui ca la cea frantuza ii va zice mono-log :)
    1 0
  • logan
    Dragilor, nu stiu daca e cazul sa va agitati ca sifonul.Nu a zis nimeni ca Loganul e masina perfecta, dar pentru cat costa este foarte buna.Nici eu nu sunt adeptul jafurilor altora doar pentru ca nu sunt fabricate in Ro si unii chiar cred ca soselele patriei suporta crize de personalitate manifestate prin apasarea acceleratiei pana la limita maxima? Raveniti-va, oameni buni! Conduceti naibii mai prudent si in limita legala si nu o sa aveti motive de nemultumire sau de insecuritate.Respectati-va partenerii de trafic si regulile si semnele de circulatie si o sa fiti in siguranta!Iar cand veti fi muncit cu adevarat pentru fiecare leut cheltuit pe o masina, o sa invatati sa aveti si grija de ea!Toate bune! Cat despre snobi, mai lasati-ne!!!!
    0 1
  • logan
    Fratilor nu stiu cum va arata noua Logan care costa itre 2000 si 4000 euro.DA CRED CA ESTE O MARE VRAJEALA SA AIBA PRETUL ASTA!!!
    0 0
  • loganica
    mai taceti
    0 0
  • comentarii
    imi este scarba cand aud de logan.am unul care de o luna este in servis,fara sanseprea repede de reparat,in servisuri parcul este plin de loganuri defecte,rusine fabricii care mi-au cerut 12000eur pe asa rabla de masina.
    1 0
  • Florin
    logan
    E un film super da stie cineva de unde pot lu-a si eu os subtitrare la film am cautat dar nu am gasit
    0 0
  • george
    logan
    Nu as cumpara logan tocmai pentru ca si-au batut joc de noi atatia ani cu toate prostiile gen dacia nova etc ,as fii bucuros sa dea faliment firma renault .cei de la renautl tot excroci raman stau si ma intreb de ce nu face si pt noi niste facilitati ci din contra gasesti masini logan noi mai ieftin in alte state occidentale,oare de ce ??
    0 0
  • ionutz
    logan
    bha majoritatea romanilor nu au bani nici makr sa cumpere un televizor...si uh vrei sa cumparam masini la 10000 E. revinotzi fraate la realitate.asta e!!. sunt de acord cu voi...masina e un jeg dar macar ity potzi face treaba cu ea.
    0 0
  • MOTESCU IULIAN DE GORJJJJJ
    SA AIBA TATA LUMEA O MASINUTA , CEA DE RIND , CUM ZIC SI NE CONSIDERA MEREU ONOR GUVERNANTII .... EI ? VOR TRECE LA ELICOPTERE , AVIOANE , SA NE CONDUCA SI PRIVEASCA DE SUS..........
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru