Noua Supra se va inspira din conceptul FT-HS

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 30.05.2007
Prototipul FT-HS, prezentat de Toyota cu fast la Geneva, va sta la baza viitoarei generatii Supra.

Iubitorii legendelor japoneze asteapta cu siguranta aparitia noii generatii Toyota Supra, modelul care a calmat dintotdeauna dorintele de "lupta" ale niponilor. Ei bine, se pare ca noua Supra se va inspira in mare proportie din conceptul FT-HS, prezentat in premiera la Geneva in acest an.

Publicatia americana Winding Road ne lamureste si in ceea ce priveste viitoarele motorizari de pe Supra. Astfel, supercarul japonez ar urma sa gazduiasca sub capota un V6 de 3.5 litri de 330 CP (derivat direct din motorul disponibil pe Lexus IS 305) si un V6 hibrid de 400 de cai inspirat din motorul lui GS 450h.

Comentarii (1)

  • AndreiRN
    Supra
    Dupa o cam lunga perioada de asteptare Toyota isi flexeaza din nou muschi sportivi prin modelul Supra. Ultimul model ia pus pe ganduri pe cei de la Mustang si Corvete.
    Printr-un model hybrid Toyota va deschide o noua categorie sportiva. O categorie ecologica indreptata spre cei cu bani si ceva mai multa educatie.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru