Noul Land Rover LRX de serie debutează pe 1 iulie

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 28.06.2010
Land Rover a promis că versiunea de serie a conceptului LRX va debuta oficial săptămâna aceasta, în 1 iulie. Prima apariţie publică va avea loc în octombrie la Salonul de la Paris.

Deşi publicul se aştepta la un debut mondial al viitorului LRX de serie, cu ocazia împlinirii a 40 de ani de existenţă Range Rover (17 iunie), constructorul britanic Land Rover a decis să prelungească tensiunea până la sfârşitul acestei luni.

Versiunea de serie a conceptului care a făcut furori la Salonul de la Detroit va fi expusă în premieră mondială, săptămâna aceasta, în data de 1 iulie, cu ocazia sărbătoririi a 40 de ani de existenţă Range Rover la Palatul Kensington. Constructorul din Insulă a refuzat să publice mai multe informaţii despre noul său model, toate datele despre modelul Land Rover fiind în marea lor majoritate speculaţii ale presei.

Odată cu publicarea primelor imagini, constructorul englez va oferi şi numele oficial al modelului derivat din LRX. Publicul va putea admira creaţia subsidiarului Tata Motors pentru prima dată în cadrul Salonului Auto de la Paris, programat la începutul lui octombrie. Livrările viitorului LRX vor demara abia în a doua jumătate a anului viitor.

via | autoblog

Comentarii (6)

  • nu stiu voi, dar eu cand ma uit in zare , peste munti si vai, rostind cuvantul range rover ma gandesc la o masina plina de noroi inecata pana la geam in apa, utila un offroader adevarat, si vreo 3 ursuleti pititi prin boscheti privind-o........nu aratarea asta infecta. Sa-i lase pe cei de bmw&friends sa faca carute de oras. Parerea mea
    8 5
  • tendintele actuale....n-ai ce face ...totusi conceptul ararta foarte bine
    6 3
  • anti-prostie
    mai exista Land Rover?
    4 6
  • LandR
    Ba cata lume isi ia masina sa o bage pana la jumatate in noroi? eu cred k o masina este facuta ca sa se vanda maselor nu catorva oameni care vor senzatii tari in padure.
    5 6
  • .. nu cred ca Land Rover este o marca pentru "mase" ... in schimb, in ultimii ani, a devenit o "coca-car" ... la fel ca multe alte masini cool ;)
    7 4
  • Ca bine zici unckle!!!
    4 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru