Noul Mondeo se vinde excelent

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 17.10.2007
Ford a inregistrat vanzari excelente de la introducerea noului Mondeo in Romania, care a ajuns la 900 unitati livrate.

Vanzarile Ford pe piata locala au avansat cu peste 59% in primele noua luni ale acestui an, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, ajungand la 14.632 de unitati. Accelerarea ritmului de crestere este datorata aparitiei pe piata autohtona a noului model Mondeo.

Noua generatie a sedanului Ford a devenit cel mai bine promovat model auto in Romania de importatorul Romcar. Investitiile de peste 500.000 de euro in campania de promovare au adus succesul scontat, noul Mondeo ajungand la aproape 900 de unitati livrate in tara noastra.

La nivelul lunii septembrie, vanzarile Ford au atins nivelul de 1.984 de unitati, in crestere cu aproape 83% in comparatie cu acelasi interval din 2006. Cel mai bine vandut model Ford in primele noua luni a fost Fiesta, cu 4.754 de unitati.

Comentarii (3)

  • E chiar asa de bun?
    Partea din fata, grila si farurile, parca este imprumutata de la rivalele japoneze Toyota Camry/Corolla.
    In Europa se vinde bine Mondeo. Totusi, cei din SUA au innebunit dupa japoneze si de ani buni nu prea au mai bagat in seama Ford Mondeo/Taurus.
    0 0
  • Mondeo
    Pai baietii din US nici nu pupa modelele Ford europene, multi sunt suparati pe Ford ca trateaza Europa diferentiat. Pe de alta parte, americanii nu sunt pregatiti sa plateasca preturi europene...
    0 0
  • ford mondeo
    fata de cei care au scris mai sus am placerea sa ii contrazic deoarece nourile forduri mindeo sunt foarte frumoase atat ascpectul cat si calitatea.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru