Noul Twingo vine anul viitor in Romania

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 28.05.2007
Lansarea pe piata romaneasca va avea loc in 2008. Noul Twingo va fi lansat in cateva zile pe pietele vest-europene.

Renault va lansa la 15 iunie, pe mai multe piete internationale, noul model din clasa mini Twingo, disponibil in Romania de anul viitor, potrivit reprezentantilor importatorului general, Renault Nissan Romania, anunta Mediafax.

Noua generatie Twingo vizeaza o plaja mai larga de clienti decat actualul model si va avea o varianta si cu volan pe partea dreapta, pentru piata britanica. Modelul va fi echipata initial cu trei motoare pe benzina de 1,2 litri, cu puteri de 60 de cai putere, 75 de cai putere si 100 de cai putere, precum si cu un propulsor diesel de 65 de cai putere.

Viitorul Twingo va dispune de cruise control, limitator de viteza, senzori de ploaie si sase airbag-uri. Sistemul electronic de stabilitate (ESP), aflat in prezent in curs de definitivare, va putea echipa modelul in scurt timp de la lansarea comerciala.

Vanzarile Renault pe piata romaneasca au scazut cu circa 4% anul trecut, la 23.549 vehicule, dar au depasit nivelul estimat de companie la inceputul lunii noiembrie, de circa 22.000 de unitati.

Comentarii (5)

  • prudentul
    limitator de viteza?
    Mic, da' rau, daca are nevoie de limitator.:))
    0 0
  • Cosmin
    Cred ca e o traducere foarte nefericita...nu e limitator de viteza.
    0 0
  • Limitator
    Ba chiar limitator este. Adica nu te lasa sa depasesti o anumita viteza presetata.
    0 0
  • CE MIC SI SCARBOS
    ASTIA DE LA RENAULT AU GRESIT TARA UNDE SA VANDA GOGOSI DEASTEA.... CE FEL ARATA CONCEPTUL SI CE FEL ARATA PANARAMA ASTA., TE KK PE EA. MA ASTEPTAM LA CEVA FRUMOS NU LA PORCARIA ASTA
    0 0
  • maryus
    PI-TWINGO
    ii bataie de joc la adresa autoturismelor !!!!!!!!!!!
    la fel ca si marele nostru LOGAN!!!!!!!!!
    SUNT DE TOT RAHATUL!!!!!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru