Noutati in cazul vanzarii Jaguar si Land Rover

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 14.09.2007
Ford a anuntat ca vinde 100% din cele doua marci, iar indienii de la Mahindra si-au retras intentiile de achizitie.

Ford a anuntat ca intentioneaza sa vanda intreg pachetul de actiuni, atat la Jaguar cat si la Land Rover. Unul dintre bossii Ford, Lewis Booth, a declarat acest lucru.

El a mai spus ca Ford vrea sa vanda in totalitate Jaguar si Land Rover, deoarce nu-i mai intereseaza cei doi producatori britanici si pentru ca au nevoie de bani pentru investitiile viitoare.

Dupa ce Ford a facut public faptul ca nu mai doreste nicio actiune la cele doua branduri britanice, indienii de la Mahindra au anuntat ca nu mai sunt interesati sa participe la licitatia stabilita pentru vanzarea Jaguar si Land Rover.

In aceste conditii, un purtator de cuvant de la Fiat, anuntati ca fiind implicati in aceasta tranzactie, a adeclarat ca oricum Fiat acordase sprijin tehnic doar pentru Tata Motors si nu pentru Mahindra.

Comentarii (6)

  • prudentul
    aha, mi-am amintit
    Chiar, cate stele ia un Jaguar la protectia pietonilor (in caz de impact, evident)? Statueta cu jaguarul de pe capota,pe cat este de spectaculoasa pe atat e de periculoasa. Parerea mea...
    0 0
  • da
    Oricum , masina englezeasca , stil , calitate etc......................
    0 0
  • laurro
    !!
    las' sa le vanda si sa bage banii in Ford-Romania !!
    0 0
  • Al Bundy
    Jaguarul de pe capota il pui la cerere si dupa ce semnezi o hartie ca-l montezi pe proprie raspundere
    0 0
  • pisicutz
    pisicuta dp capota
    eu cred ca m o pozitie destul de buna... vad bine in fata, sunt sexy... iar noaptea femeile ma adora... mai ales cand ma folosesc pe post de vibrator!!!...
    0 0
  • Jaguarul de pe capota s-a scos inca din 2005 din productia de serie, datorita obligativitatii respectarii legii referitoare la protectia pietonilor. O gramada de Jaguari au fost dati ca si suveniruri pe la diversi.
    Land Rover si asa foloseste motoare de BMW, cel putin dieselul de rigoare, daca nu ma insel.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru