O idee cat o Fabia

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 20.06.2006
Porsche Romania a anuntat castigatorul concursului de scenarii “O Skoda pentru o idee”. Acesta este un oradean care a primit drept premiu o Fabia.

S-a dat premiul pentru o idee. Skoda a anuntat ieri, in cadrul unui eveniment organizat de Porsche Romania, castigatorul concursului “O Skoda pentru o idee”, despre care v-am vorbit mai multe intr-un articol aparut la inceputul concursului.

Marele castigator (din 1098 de scenarii intrate in concurs) a fost desemnat Cristian Balmos din Oradea (foto, impreuna cu sotia sa), cu spotul “Verigheta”. Acesta si-a luat in primire premiul cel mare, o Skoda Fabia.

Iata scenariul, asa cum l-a scris autorul: “O tipa misto e singura la o masa intr-un restaurant si bea un capucino. E reperata de un macho cam antipatic care incepe asaltul de la distanta: priviri “d’alea”, gesturi, totul la modul insistent. Tipa prinde ideea, dar sta putin, apoi zambeste usor, se uita in ochii lui, si ii arata necajita mana stanga: are verigheta, e maritata, nu poate, ca altfel... Individul se resemneaza si atacul inceteaza. Ea zambeste din nou usor, privind ceasca de pe masa. Din unghiul camerei de filmat - pozitionat in spatele ei - observam ca de fapt tinea in mana cheile de la masina, cu inelul de la cheie pe deget, pe post de verigheta.

Deslusim si marca – e Skoda.

Nu spunem mai multe, lasam reclamele sa vorbeasca. Daca ne intrebati, am fi dat un premiu special spotului “Skoda – 5 stele”, pe care trebuie neaparat sa il vedeti. Puteti urmari toate cele 10 spoturi finaliste pe site-ul oficial al concursului.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru