Oferta Ford este mai generoasa decat cerintele

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 16.07.2007
Este vorba despre oferta tehnica inaintata de Ford pentru societatea Automobile Craiova.

Teodor Atanasiu, presedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a declarat ca Ford Europa a facut o oferta tehnica mai generoasa pentru societatea Automobile Craiova decat criteriile impuse in caietul de sarcini de catre statul roman.

"Aceasta ne duce la premisele nu numai ale unei privatizari de succes, ci si ale unei constructii industriale de mare anvergura in Craiova si crearea celui de-al doilea mare producator de autoturisme din Romania. Nu pot sa va spun foarte multe date pentru ca cei de la Ford ne-au cerut confidentialitate pana luni, cand presedintele lor pe Europa va veni sa prezinte oficial premierului Tariceanu si comisiei de privatizare aceasta oferta", a mai spus Teodor Atanasiu.

Presedintele AVAS a precizat ca statul a cerut companiei care cumpara Automobile Craiova ca i0n patru ani sa ajunga la o productie de 200.000 de autoturisme pe an si sa pastreze forta de munca actuala, societatea avand aproximativ 3.000 de angajati, informeaza Mediafax.

Comentarii (1)

  • Renato
    Tare mi-e teama...
    ... ca asta va fi tzapa mandatului actual...
    cine vine sa faca acteste investii la Craiova? compania cu cele mai mari pierderi din lume in 2006... http://www.bloombiz.ro/article--Business-Companii-Companiile_cu_cele_mai_mari_pierderi_in_2006--763652.html
    Eu lucrez pt piata externa, clientul meu din US imi spune ca Ford este cea mai de evitat companie atat de cumparatori cat si la angajare. Numai cei disperati, muritorii de foame se duc sa lucreze la Ford, a incetat de mult sa mai fie o cultura si o mandrie a fi angajat Ford.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru