Comentarii (27)

  • TDCI-ul de 2.2 si 200 CP se anunta foarte frumos.
    14 12
  • Oamenii astia s-au pus pe treaba bine de tot, 2.2 diesel 200cp, 2 litri turbo 240 cp cu cutie tip DSG, tot inainte! Si asta de-abia la facelift!
    12 4
  • Gatsby
    Foarte interesant, as spune si motorul de 2.0 TDCI 163. Sunt convins ca o sa fie o diferenta considerabila de pret, intre cel de 20000 cmc si cel de 2200 cmc. Nu spun nimic legat de normele de poluare, sa speram ca o sa fie euro 5.
    5 4
  • superba
    bravo ford! e o masina onesta din toate punctele de vedere!
    11 4
  • klumea
    doar la proiectoare se vede o diferenta sesizabila fata de modelul actual.
    In rest e o masina super ok, n-am avut deloc probleme cu ea
    7 3
  • o masina frumoasa
    o tinuta de drum impecabila,un design placut.o recomand!
    9 8
  • ..........
    .............
    nu mi-a placut atunci nu imi place nici acuma
    10 8
  • Iceman
    la ext chiar f subtil, led-uri, semnalizarea din oglinzi si in fata, oricum misto, aproape identic cu actualul, oricum super faina masina, o recomand, o am si sunt f mutumit
    6 5
  • Hunter
    Ceva mai eleganta cu niste insertii de crom in plus si led-uri. Probabil acuma arata cum ar fi trebuit sa fie de la bun inceput.
    2 2
  • Cai Putere ....
    Motor
    ok 240 de cai pentru un 2L e super ok ... dar va rog soferi .. care sunteti bineinteles ... nu o sa il puteti compara niciodata cu un 3L de 250 ... la nimic ... inafara de consum ... dar in rest e mai bun din orice punct de vedere .
    3 3
  • bmarius
    antena exterioare
    tdci 2.2 200 hp o performanta pentru motoarele diesel turbo,in sfarsit au renuntat la antena,era inestetica,felicitari ford
    3 1
  • Astia abia au ajuns la 2.0 de
    E urat rau acest face-lift! O dam deja in design Audi, cu spoilerul acela fata si LED-uri, e optionala functia de transformare in Megatron?
    Cu ford-ul e loterie, cam aceleasi sanse de castig sa dai de una care sa fie fiabila!
    Motorul de 2.2 si 200 cp? Acuma va intreb, care consuma sub 9 l/100km?
    Ce va entuziasmati atat? nu inteleg... oricum e o masina urata si slab cotata.
    Ce-mi place la Ford, e calitatea materialelor folosite la interior.
    Din ce stiu acest mondeo este o masina buna de condus, dar cand ajungi sa dai 25 000 de euro pe o masina si ajungi la re-vanzare peste 2 ani sa primesti 10 000 parca nici aici nu puncteaza prea bine.
    7 4
  • f
    din pacate cu multe masini fabricate in ultimul timp e loterie ... si asta datorita inovatiilor tehnologice care apare pe piata intr-un ritm alert si nu sunt f. bine testate inainte.

    Asta cu devalorizarea e cam general valabila.... la un bmw seria 5 pe care dai 45.000 si il vinzi dupa 2-3 ani cu 15.000 ...cum e ?
    In general masiniile scumpe se devalorizeaza mai repede... daca iei un logan cu 8 mii ..dupa 2 ani il dai cu 5000 ..deci e mai bun loganu ca BMW-ul ?

    Acum sa revenim la ford mondeo ... motorul de 2.0 - 240 CP si cutia powershift mi se par f. interesante.
    Din pacate nu stiu prea multe delalii despre aceasta cutie cu dublu ambreiaj (e cu 6 sau 7 rapoarte, e cu ambreiaj umed sau uscat) ...
    3 2
  • fat lady in white
    e ca si cum au trasat 2 linii la 4778 mm distanta una de alta si s-au concentrat apoi sa ocupe cat mai mult spatiu pe lungimea asta... ce vreau sa spun e ca... masina e deja OBEZA !

    ps:ma duce cu gandul la o persoana de 1.50m inaltime si 80 kg
    6 2
  • valentin
    "Mondeu"
    absolut penibil faceliftul, Lancia Delta la bani mai putini ofera din 2008 2.000 cmc cu 200cp diesel, + ca piesele ford au niste preturi exorbitante, aproape de nivelul celor de la mercedes , de ex un senzor abs pentru fiesta din 2001 costa :950 ron ???? o revizie pentru NOUL ford diesta costa 1100 ron (doar filtre ???) rusinika ford ....
    5 3
  • @valentin
    te aberezi cu revizia la fiesta nou la 1100 ron ... preturile sunt de la 500 la 750 ron revizia (in functie de motorizari si ce se schimba la revizie)...
    3 3
  • Vortex66
    Ford will always rule
    Quality! :)
    3 7
  • @Vortex66
    care e esenta ford? care e cel mai bine vandut model? ford f150, nu? adica niste plastice de 2 lei asamblate pe intuneric... asta e ford de fapt!
    8 4
  • Tu compari Mondeo cu seria 5?
    E clar ca am cu cine sa vb despre masini.
    Unde gasesti tu masina seria 5 e60 care sa fi fost cumparata cu 45000 adik asta prin 2007 ,ca doar te referi la 2-3 ani, gaseste-o tu pt mine si iti jur ca o cumpar cu banii jos!
    Uita-te la un seria 3 omule daca vb de masini adevarate!
    Seria 3 e 46 face-lift din 2003 motor 2.0 de 150 cp, masina pleaca de la 8000 de euro in sus la SH, aici sunt 7 ani omule, masina costa 28000-32000 euro la vremea ei. Vii tu aici si ne vorbesti despre devalorizare!
    3 1
  • Cumpara tu un logan la 8000 si vino la mine peste 2 ani sa-ti dau 3 vouchere pe ea!
    1 4
  • @ @mtk
    Un seria 5 (525 diesel) din 2007 este intre 13.000 si 15.000 Euro inmatriculat si cu toate taxele la zi. Si de ce ma rog nu am putea compara un Mondeo cu un seria 5? Pentru ca ofera acelasi nivel de comfort la jumatate de pret. Ok, nu are motorul BMW-ului dar nici nu imi trebuie. Si nu vorbesc din auzite, am mers cu aman2. Asta e parerea mea. Nu conteaza ca este BMW. doar pentru ca iti place tie nu inseamna ca masina nu se devalorizeaza. MTK are mare dreptate, cu cat e mai scumpa cu atat se devalorizeaza mai mult, exceptie fac super-car-urile.
    Asa ca hai, trage o fuga scoate niste bani din banca si cumpar-o. Vreau sa imi trimit contractul de vanzare-cumparare in copie legalizata. Sa nu trisezi! :))

    A, si seria 3 320d full-option face-lifted pleaca de pe la 6300Euro inmatriculat si cu toate taxele...din 2005! Cifrele de care vorbesti tu nu le gasesti nici la intermediari. Dar poate ca tu ai fost fraierit de vreunul.

    Toate cele bune

    P.S. a, si km, pentru seria 3 in jur de 120.000, pentru seria 5 in jur de 70.000
    2 2
  • romanu' e fudul
    ...nici mie nu mi-a placut noul Mondeo, cand a aparut - mi se parea pre "chinezesc" designul. Dar am prieteni care si-au luat si sunt foarte multumiti (diesel). In plus, mi-am dat seama ca romanul vrea opulenta, sa compenseze cat de nimic este el: daca nu ai BMW inseamna ca nu-ti permiti, daca nu e AMG esti de duzina, daca nu pleci cu scatatit de roti de la semafor esti slab....
    Nu am vazut sofer de VOLVO, FORD, HONDA sau VW care sa abereze ca "masina mea e cea mai tare". PENTRU CA AU BUN SIMT.
    2 2
  • @Rio
    Rio,
    tu esti cam tanar ca sa discuti de masini. In plus, esti cu pluta.

    Mondeo este o masina REZONABILA dar nu o poti compara cu un seria 5 decat daca esti total incapabuil sa intelegi si sa observi calitatea componentelor si cum sunt construite.

    mai bine te duci la rubrica de pescuit.
    2 2
  • @Sandu
    Ma bucur sa vad ca stii sa respecti o opinie. Esti tare baby, numai k nu imi place pescuitul, prefer sa calatoresc.
    Anyway, comparatia pe care am facut-o NU se refera la calitate. Eu ma refeream la comfortul la rulare, adica felul in care se comporta masina prin denivelari, cum le "negociaza" care, daca ai fi mers cu amandoua ai fi observat ca este cam la acelasi nivel. In rest e mai tare si mai dotat BMW, ca doar de-aia e si de 2 ori mai scump. In plus incercam sa evidentiez rata de depreciere a valorii celor doua masini, nicidecum felul in care sunt construite.
    Si de ce ma rog nu pot sa le compar? In caz ca nu stii Mondeo si Seria 5 fac parte din aceeas clasa. Chiar daca dpdv calitativ BMW e superior, Mondeo compenseaza prin costuri reduse.
    Si inca ceva de final. Poate ca am numai 21 de ani dar cred ca stiu mult mai multe despre masini decat o sa stii tu vreodata. Asta reiese din post-ul tau.
    Toate cele bune si enjoy fishing.
    1 0
  • Vortex66
    @Mihai
    :)) Pacat ca acel F-150 ii da fum la un Porsche Boxter :))

    Oricum, daca F-150 a fost primul ford care ti-a venit in minte, atunci se vede cata cunostinta ai despre adevarata esenta Ford.
    1 1
  • Ford Mondeo
    Arata foarte bine si facelift-ul . Este cam exact ce ii trebuia in plus . Este o masina care parerea mea este cam peste toate din clasa ei . Eu detin un Ford Mondeo si pot spune ca sunt foarte multumit de el . Bv Ford si succes in continuare ;)
    1 0
  • @mtk
    PowerShift din cate stiu eu (nu-mi dati in cap, va rog), e cea mai eficienta cutie de viteze dublu ambreiaj si, implicit, overall. foloseste ambreiaj umed.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru