Oficial: Seria 6 Coupe si Cabrio facelift

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 26.06.2007
Germanii de la BMW au operat cateva schimbari de imagine unor modele care asteptau de mult la coada: Seria 6 Coupe si Cabrio.

BMW si-a trimis versiunile coupe si cabrio ale Seriei 6 la o cura de infrumusetare. Una, asa cum se poate observa si in albumul de imagini alturate, deloc revolutionara.

Practic, modelele care vor fi prezentate in premiera la Frankfurt, in septembrie, vin doar cu spoilere schimbate subtil, cu noi semnalizatoare de tip LED si cu un eleron integrat mai accentuat in partea din spate care gazduieste un stop alungit.

Nici la interior nu au fost operate schimbari radicale. Diferentele fata de versiunea anterioara sunt reprezentate de noile elemente care acopera partile importante ale habitaclului si de cateva sisteme interesante. Printre acestea, Lane Departure Warning (un semnal vibrant in volan care il avertizeaza pe sofer daca trece cu rotile de liniile laterale care indica marginea soselei sau Cruise Controlul Activ legat de un pachet Stop&Go.

Si pentru ca nu au dorit sa piarda o ocazie importanta de a-si face noi adepti, cei de la BMW au adaugat o noua versiune, 635d, care vine cu motorul diesel de 3.0 litri bi-turbo cu sase cilindri in liniecare dezvolta 286 CP si 580 Nm.

Acceleratia de la 0 la 100 se face in 6.3 secunde iar consumul declarat de constructor este de 6.9 litri/100 km.

Comentarii (20)

  • Se stia deja de aceste modele.
    Insa acuma e si oficial.
    Sunt superbe oricum,la design cel putin si la ce spun ei ca performante.
    Dar ma intreb eu oare?!de ce nu spun niciodata cat de bine stau la partea de sigurantza :D
    Chestia e ca nu stau chiar asa de bine cum ar trebui sa fie o masina de banii respectivi
    Oricum BMW Rulzzzzzz
    0 0
  • prudentul
    putine modele coupe
    De mirare ca firma BMW, cu destule pretentii sportive, n-a avut mai multe modele coupe. In afara de seria 6, singurul model mai recent de care-mi amintesc a fost coupe-ul seriei 8 de acum cativa ani.
    0 0
  • Balacareala
    bmw suks !
    0 0
  • andrei
    Alex suks !
    ce spui tu straine....
    0 0
  • Mihai 2
    Mai multa prudenta in afirmatii Prudentule!
    Domnule Prudent acum ai dat-o in bara rau. "Coupe" inseamna masina cu doua portiere. Cu ceva anisori in urma termenul se folosea si pentru trasurile cu doua portiere.Iar la de astea BMW sta chiar foarte bine.Exista Seria 3 Coupe (chiar asa se cheama!!!). Exista Z3 coupe si Z4 coupe ca sa nu-ti mai spun de Z8 sau de celebrele modele ale anilor 70.... Si daca te refereai la decapotabile (cabrio),tot o comiteai, c-au facut si dintr-astea destule bavarezii... Culmea e ca le-au mai si combinat (coupe -cabrio) si din motivul asta esti tu in ceata. Atentie la confuzii! Nu de alta dar ti-am citit mai multe interventii si cred ca esti un baiat destept. Bafta!
    0 0
  • Mihai2
    Pagina asta are si o rubrica de crash test. Daca verifici vezi ca BMW are la mai toate masinile 5 stele. Acolo unde inregistreaza 4 stele asta se datoreaza sigurantei scazute a pietonilor. Dar de fapt, sunt acrii strugurii cand nu ajungi la ei!
    0 0
  • nu merita
    daca mi-ash permite o masina buna mi-ash lua M3 dar daca mi-ash permite un seria 6 mi-ash lua un 911 sau, asta ca sa nu ma traga altii la raspundere, un Cayman ca e mai apropiat ca pret
    0 0
  • mertzanu
    uratzenie
    Pot sa faca si o mie de face-lift-uri ca tot nasol arata...
    0 0
  • Andrei
    foarte frumos
    foarte tare design-ul, de fapt BMW ne-a obisnuit cu astfel de masini, "mertzane" degeaba zici u k arata nasol, si mie imi place Mercedes foarte mult, dar asta nu inseamna k nu pot sa recunosc frumusetea masinilor BMW...fii mai obiectiv in aprecieri.
    0 0
  • nu conteaza
    frumoasa
    este cea mai frumoasa masina pe care am vazut-o. si e si BMW, are 2 atuuri.
    0 0
  • Magarie
    Pt. Andrei
    Nu stii sa te porti si mai ales sa vorbesti (scrii).bmw sucks !
    0 0
  • codrin
    frumos
    no comment...dar se aduce cu porche...privita dintr-o parte seamana perfect cu carrera...in rest c sa mai spun...BMW e BMW...
    0 0
  • PE afara-i vopsit gardul
    Apreciez masinile BMW, dar e deranjant corul publicatiilor de specialitate auto care nu fac decat sa ne spuna mai departe ce concepe producatorul in termeni de mesaj si nu au niciodata o parere proprie si documentat din realitate.

    BMW are in service-uri multe hibe pe care le stiu doar posesorii si angajatii BMW., Nu mai sunt chiar cele mai stralucite masini; cutiile automate cad frecvent, la X5-ul nou s-a mai vazut si cate o caseta de directie stricata in cateva sute de km de mers pe sosea. Bosch pune electronica si pe BMW si pe Fiat si problemele sale se transmit mai departe.
    Nu uitati ca reteaua de dealeri BMW in ROmania este mica si cu prestatii aproape la pamant. BMW ramane o masina remarcabila, dar m-as bucura ca cei care scriu despre masini sa fie echidistanti, nu prelungirea mainii producatorilor sau a importatorilor.
    Putina personalitate nu ar strica.
    0 0
  • Bravo Dan
    Dan a pus punctul pe i. Problema mare este intretinerea unei masini in Romania, unde va spun din proprie experienta ca service-ul BMW e la pamant. Si cei din Bucuresti si cei din Brasov. O masina noua a stat in ambele service-uri 2 luni jumatate in 2 ani de cand o posed. Inadmisibil. Pur si simplu au declarat ca nu stiu ce sa faca.......
    Acum referitor la design, ori va plac ori nu va plac. Asta este... tinand cont de designul lor initiat de Bangle acum cativa ani, asta e situatia. Nu exista cale de mijloc.
    0 0
  • BMW
    bmw e o mashina buna dar nu pt romania,pt astfel de mashini trebuie seviceuri serioase ,doatate k atare dar nu in ultimul rand hsi mecanici spacializatzi p astfel de mashini.Aceeashi problema,cu serviceurile,o ar4e si audi.Asha k o sa mi iau bmw cand osa am bani sa o repar afara.IN rest BMW e OK.
    0 0
  • Florin
    asta da masina
    se spunea candva , ca exista doua tipuri de masini si anume "mercedes si restul" dar de la o vreme in coace se pare ca BMW a intrecut cu mult eleganta si designul mercedesului oricum am o parere si nu stiu daca sunte-ti deacord cu ea dar ramane de vazut si anume : daca vrei eleganta iti iei mercedes , daca vrei sport iti iei ferrari daca le vrei pe toate iti iei BMW.
    0 0
  • Seria 6..
    Nu stiu ce aveti mai voi cei de la AutoMarket ca tot timpul cand prezentati motoare de BMW le prezentati eronat. De exemplu in articolul acesta (mai sunt si altele, voi le stiti mai bine, nu mai stau sa caut acum)voi ati zis ca modelul 635d e cu motor de 3.0 litri. Pai voi nu ati invatat ca de fapt BMW codifica taman cilindereea in numarul atasat modelului? Zice de la sine numarul modelului ca e DE FAPT CU MOTOR DE 3,5 LITRI si nu altul. Altfel modelul ar fi fost 630 sau 632 (cu motor de 3,2 litri).

    Si acum cate ceva pentru posteri:
    Felicitari lui Dan si lui Vlad pentru curajul de a mai expune celor care nu poseda un model BMW cateva din defectele unui fabricant pentru care "afara-i vopsit gardul si inauntru-i leopardul". Va felicit ca ati dat dovada de mai multa seriozitate si de integritate in fata celor care sustin sus si tare ca BMW e sfantul Soare(ca sa-l citez pe Dan) "prelungirea mainii constructorului" sau reclama gratis cu capul inainte. Mai ales ca sunt o gramada care cred ca daca mergi cu un BMW sau un Mercedes te poti purta ca si cu un tanc, caci sunt masini indestructibile. Asta pana dau de prima groapa sau de primul telescop rupt.. si afla pretul.."faimei".
    Tot respectul
    0 0
  • LIFEPHORM
    Poze
    Felicitari pentru poze! O galerie bogata!
    0 0
  • ioRadu
    pt Dan_M
    prietene ai dat o in bara si tu. daca taceai, filozof ramaneai. nu este pt. prima data knd un model respecta exact cilindreea motorului. exemple sunt destule (motorul de pe 318 de ex e de 2000 nu de 1800, sau pe noul coupe 128i e motor de 3000, la fel ca si pe 335, tot 3000cmc). asa k prietene alta data abtine te
    0 0
  • stefana
    bmw
    oooooo e la moda asa cu 2 usi? :)) hm... supeba masina... :) arata k un avion :))))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru