OFICIAL: Spyker a finalizat astazi achizitia constructorului Saab

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 23.02.2010
Spyker a anuntat oficial ca a incheiat procedurile de preluare a constructorului suedez Saab. Presedintele olandezilor a declarat ca fanii Saab se pot pregati de o noua era.

Constructorul olandez Spyker a emis astazi un comunicat oficial prin care anunta finalizarea tranzactiei pentru preluarea Saab.

Victor Muller, presedintele Spyker, a declarat ca "viitorul constructorului suedez este acum asigurat. De azi inainte eforturile se vor concentra asupra revitalizarii companiei si revenirii pe profit. Spyker va colabora cu administratorii Saab pentru a da nastere unor produse noi, capabile sa preia mostenirea Saab si sa se rupa de influentele GM", a incheiat Muller.

De cealalta parte, Jan Ake Jonsson, CEO in cadrul Saab Automobile, a anuntat ca "vestea primita astazi este una excelenta pentru clientii, dealerii, furnizorii si angajatii brandului suedez de pretutindeni. Pasiunea si sustinearea afisata pentru marca noastra a fost remarcabila. In acest moment nu ne dorim decat sa ne intoarcem la procesul de lansare al noului Saab 9-5."

via | Spyker

Comentarii (10)

  • Opinie
    Oleee! N-am mai scris nimic de la vestea ca GM va inchide SAAB. Spuneam atunci ca SAAB va renaste candva, pentru ca mai apoi sa constat ca inca nu murise. Era nedrept pentru marca suedeza intrucat vinovatul era proprietarul (GM). Acum, Spyker nu are in portofoliu multe marci asa ca SAAB va fi tratata altfel. Sper ca noua directie pe care o ia SAAB sa fie una buna!
    20 1
  • .............
    asta asteptam
    11 0
  • saab
    POATE CUMPARA SI VOLVO DE LA CHINEZI
    11 1
  • Imi dau lacrimile...
    In sfarsit o veste buna! Deja imi pierdusem orice speranta de a mai aspira macar la noul Saab 95.
    4 0
  • Si Volvo sa fie cumparat de Koeniggssegg si putem zice ca si crizele sunt folositoare...am dreptul sa visez.
    3 0
  • Florin
    Now they have another chance to prove to everybody who they really are: one of the Best built cars around...
    3 0
  • la cat mai multe masini bune!
    0 0
  • mandrake
    sunt atat de fericit....
    Sa fie binecuvantati cei de la spyker. Ma bucur ca nu s-au lasat batuti pana nu au salvat de la inchidere o icoana a industriei automobilistice. Le urez mult succes si la cat mai multe modele autentice saab fara nici macar o piulita de GM in componenta vreunei masini.
    0 0
  • intrebare
    Am o mare nelamurire: cum poate gestiona un pitic ca Spyker o firma de talia lui Saab? (nu are cum sa aiba know-how necesar pentru acest lucru
    0 1
  • george
    Daca piticul a fost in stare so cumpere fii sigur ca se vor gasi cateva minti luminate sa realizeze ceva bun la nivel de conducere
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru