Comentarii (24)

  • Mie se pare doar mie sau stopurile aduc f mult cu cele de la seria 3 E90 inainte de face-lift?
    14 8
  • Cu acest Passat, VW aplica o reteta folosita de Toyota si Honda de peste 30 ani
    Cu acest Passat construit in SUA special pentru americani, VW aplica o reteta folosita de Toyota si Honda de peste 30 ani, modelele Toyota si Honda vandute in SUA fiind foarte diferite decat modelele europene . Pretul mult mai mic pentru variantele americane este datorat in primul rand complexitatii mai reduse a bazei tehnice, versiunile europene fiind la acest capitol net superioare . Dovada este data de Accord-ul european, vandut cu succes in SUA sub brandul Acura .
    11 2
  • mda
    o masina care nu exprima nimic!! pt cei care le curge scuipat din gura!!!
    22 27
  • cu o "ploaie" de stopuri de Audi si...gataaaa.....design "original" WV

    Camry va avea un concurent serios, anyway. Daca red-necks-ii vor pune botu si la TDI atunci noul passat va avea vanzari foarte bune
    14 11
  • da cevrei de la ei fratee... este un VW pana la urma ....

    si da, blocurile optice de pe spate au fost furate cu nerusinare de la BMW ... doar ca le-au marit un pic :)
    18 4
  • edi jmenaru
    edi80 nu se urca decat in 600SEL alb la mana a 8-a, "tiunat" din care duduie Guta si Salam. Nu degeaba are el portofel cu bistarii la vedere. Doar este un om "pe sistem".
    25 3
  • Pret
    Foarte interesant este pretul de pornire 20.000 $. Daca te uiti putin, pentru Europa nu vei gasi pret de pornire sub 20.000 Eur.
    Ce sa inteleg de aici? Ca europenii sunt mai bogati ori mai "darnici" (tantalai)? Sau poate ca americanii sunt saraci si nu-si pot permite un VW Passat la pret de Europa?
    9 3
  • @rolf - vezi ce zice Alex
    Curios unde se pozitioneaza Audi atunci.
    O fi in categoria LUX :))
    5 2
  • ha ha ha
    E tot ala
    1 1
  • @rolf
    Cu spunea cineva de mai sus , variantele pentru america au solutii tehnice mai simpliste , vezi la noua Jetta care pentru europa are punte spate multilink iar pentru SUA are punte semirigida , probabil ca si la passat-ul asta se apeleaza la artificii similare de reducere costuri de asta si pretul difera in concordanta .
    unde ai tu in europa in oferta motor 2.5benzina cu 170cai ? in europa se ofera 2.0tsi de 200 cai sau 1.8tsi de 160 cai care sunt motoare superioare tehnic si mult mai scumpe , ma intreb daca , cutia automata pentru state este aceeasi dsg din europa . si atentie , 2,5 este entry-level , urmatorul fiind v6 de 3,6 un motor mic pentru americani , sunt foarte curios cum se va vinde dieselul acolo .
    6 2
  • "... singurul model din segment ..."
    Cu motoare diesel in USA mai sunt si VW Jetta , Audi A3 si BMW Seria 3 . Daca nu sunteti de acord , puteti va rog sa imi explicati motivul ?
    7 2
  • spune din segment. Din cate stiu eu Jetta, A3, Seria 3 se afla in cu totul si cu totul alte segmente.

    Am vazut-o live zilele astea. Nu e cu nimic mai spectaculoasa decat in poze. E o masina banala. Exact cum trebuie. Genul de masini cumparate de omul de rand, care nu pune mare pret pe "linii moderne", "design futurist", crom la tot pasul sau mai stiu eu ce. Nu degeaba are succesc in segment, si nu degeaba acesta e cel mai de succes segment. Daca va amintiti, porecla Ford-ului Mondeo era "mondane-o". Buton verde celor care isi dau seama de ce.
    4 4
  • ...
    e hidoasa rau.
    5 4
  • @gelu
    Ai dreptate, Camry are concurenti seriosi dar nu de la passat ci de Kia Optima/Hyundai Sonata care ofera pe motor de 2.0 si 4 cilindri.. si arata si mult mai bine ca veni vorba.
    3 2
  • @Hadouken
    De fapt, porecla era "Mundane-o", adica banal, ordinar, in speta plictisitor.
    Asta l-as numi VW (no, thanks, I'll) PASS IT (putin fortat).
    1 2
  • Diferente
    Daca va uitati cu atentie , o sa vedeti multe diferente la exterior intre versiunile USA , europa , si dupa prima impresie si dimensiunile sunt mai generoase pentru modelul american .
    Cu toate astea insa e un passat , dar cand a fost passat-ul frumos sau interesant ? Si totusi isi domina segmentul in vanzari .
    1 4
  • La 20.000 pt americani o sa fie mai ieftin ca un logan:))....
    Iar mie unu nu mi se pare atat de urat pe cat spun unii.
    2 1
  • completare
    motoar de 2.0 si 4 ciclindri cu putere/performante asemanatoare si 2.4 4 cilidri peste.
    Scuze :)
    1 0
  • Cristi
    @vxt - nu fi rau
    Passat-ul a fost si frumos si interesant si inca este (dar nu si varianta aceasta, dupa gusturile mele ) cu atat mai mult cc-ul. Sincer varianta precedenta avea si forme si prestanta. Totusi vorbim de o masina de 20 k€ nu de competitoare gama lux-limuzina. Desi passatul este trecut in gama limuzina de catre producator si sincer bine face. La pretul acesta luxul oferit mi se pare convenabil (nu ma refer la varianta de baza). Intr-o Europa prea plina de masini "practice" (a se citii eternele cocosate), o berlina care poate sa arate bine si sa nu fie accesibila doar de la pretul unui apartament in sus este binevenita. Mi-as dori ca Dacia candva sa faca o berlina asemanatoare...Totusi la Passat ai si o gama de motorizare si de echipare serioasa...Pt mine personal a fost un punct de referinta printre berline. VW au fost echilibrati au produs si pentru cei ce cauta un lux suprem (phaeton) si masini pt popor polo golf, mai practice...passatul a ramas mereu pe centru, cred ca destul de bine plasat (aici ma refer la numarul de unitati vandute). Fie ca a fost visul unui parvenit sa si-o cumpere la mana a 5a pt sigla, fie ca a atras fani adevarati ai berlinelor ( tip limuzina accesibila), vanzarile si-au spus punctul de vedere (nu ma refer doar in RO, in tari mai respectabile, passatul e un accesoriul la tinuta business).
    5 1
  • kumite
    of,of of!
    Masini rafinate,masini premium,masini banale,masini plictisitoare.Asa sunt clasate masinile in romanie.De ce?Inca conteaza ce masina ai.Lumea se uita la masina si apoi la om.WTF?!!!
    Masina e o necesitate si nu un lux!
    7 0
  • vag
    in ciuda celor spuse de carcotasi numarul de masini vandute de vag anul trecut '7000000' spune totul ,incet incet se impune si pe piata din sua , in timp ce alti doar viseaza(renault,fiat etc).......stima
    3 1
  • @miki'e hidoasa rau.'
    spune ceva despre masina nu despre imaginea ta din oglinda ca stim ca esti urat(a)
    3 0
  • Passatul acesta e construit pe platforma lu Skoda Superb care la randul ei e construita pe platforma Passatului european fara facelift care si acesta la randul lui e construit pe platforma alungita a lui Golf V.Deci platforma de la care sa plecat si-a scos banii de zeci de mii de ori,poate ca de asta isi permit sa coboare pretul asa de mult.
    3 1
  • mustang
    asa si asa
    Este defapt unJetta mai mare (noul model) atat doar. Interiorul are f ptine modificari fata de modelul eruropean 2005. Nu cred k o sa aiba suuces in SUA, modelul 2010 european este cu mult peste acesta
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru