Comentarii (6)

  • NEMTII IS THE BEST!!!!!!!!! EVER!!!!!!!!!!!!!!!!
    Mai vorbiti voi acuma ca masine nemtesti sunt mai proaste decat Ficat, mai trancanitoare decat Alfa Romeo, si mai neconfortabile decat Renault!
    Mai vorbiti!

    On Topic: Insignia a mai fost o data premiata, tot de Dekra, impreuna cu
    Audi A6, anul trecut parca.
    15 16
  • fan nemtoaice
    salaaam tzaaaaaa reggetooonnnnn tzaaaaaa salaaaaaam tzaaa reggetoooooooonnnnn tzzaaaaaaaa

    Si pentruuuu lorincziiiii thomassssss o sticla de uleiiiii 10w40 semi-sintetic sa traiascaaaaaaaa, spor la completat vericuleeeeee
    10 18
  • haha
    Buna observatie aia cu uzura stergatoarelor de parbriz, care le schimbi de cel putin 2 ori pe an si COSTA vre-o 250 ron minim fata+spate (ca-s de alea de silicon si mai au si prindere diferita, si daca nu faci vre-o modificare mai romaneasca tre sa scoti banu).
    3 8
  • nu stiu ce stergatoare ai tu dar eu nu le-am schimbat de 2 ani jumate si imifunctioneaza ireprosabil. daca iei dalea de 5 lei atata fac.
    @fan nemtoaice - in primul rand se spune la misto asa pe romaneste * bai velicule* , acuma deh ai vrut sa pari spiritual dar ai fost funny . cat despre ironia prosteasca de mai sus - care e legatura dintre florin salam si premille dekra sau opel ? tu esti in lumea ta paralelea cu realitatea sau cum ? ulei dupa cum stie un mapamond intreg era asociat cu passat sau golf ceea ce nu e oricum in totalitate adevarat .daca tu ai un cazan de carton marca reno imi pare rau ca te-ai simtit atins cand ai auzit ca nemtii is the best .. ce chestie chiar sunt .
    11 2
  • salut
    nu prea inteleg discutiia voatra... vreti sa spuneti ca masinile nemtesti sunt proaste??? sau doar la opel va referiti?????????
    0 4
  • yvqsEVJitYML
    Opel just acenuonnd the discontinuation of the Astra in South Africa due to poor sales (just 50 sold in March). Hopefully we'll still see the new one next year
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru