Comentarii (9)

  • ****
    traiasca FIATUL ......!!!!!! de ce sa o cumperi Opel cand ea e Fiat
    18 6
  • P*l*
    Urasc!
    1 6
  • Fiat
    Mda.. Fiat pana in maduva oaselor... pardon sasiului.
    Pana si motoarele sunt de origine Fiat, de la motorul de 1.4 95 de cai pana la cel diesel de 1.6, ba chiar si cutia automata tot de origine Fiat.. masina asta e 99.9% Fuat Doblo.. doar sigla e diferita.
    Rusine celor de la Opel/GM.
    15 3
  • @andrey11
    Rusine GM!
    Saab, porcaria asta de Combo, Antara...
    4 5
  • Si eu am avut aceeasi senzatie prima data dar am zis ca poate ma insel insa cand am vazut comenturile...o sa sara acum fanii opel cu voturi negative si com taioase...
    5 1
  • @edi80
    Ei bine, porcaria asta de combo nu are cum sa imi placa!
    Ai un vot pozitiv!
    2 2
  • you_hoooo
    suntem in perioada costurilor scazute
    Nu inteleg atata incordare si tensiune! V-ati speriat cam rau... E uite ca si Opel trebuia sa taie din costuri si sa nu mai dezvolte de la zero o comerciala. Cum toata gama lor inseamna colaborari (Vivaro= Trafic, Primastar; Movano= Master) de ce sa nu fie si ceva cu Fiat?! Oricum pe piata europeana Doblo are la activ titlul de Van of the Year 2011... o fi ceva daca Opel a ales Fiat sa dezvolte proiectul.
    Reminder: Fiat Ducato/ Peugeot Boxer/Citroen Jumper doar un exemplu unde nimeni nu se mai zbarleste si nu mai comenteaza.
    Un lucru interesant, pretul la Opel e mai mic decat la Fiat cu 101 euro...
    7 0
  • hehehe
    @you_hoooo - subscriu
    Ai argumentant absolut obiectiv si nu pot decat sa intaresc cele spuse de tine prin a spune ca daca cei de mai sus sunt atat de ofuscati pentru ce? pentru ca opel dezvolta cu fiat un model de transport marfuri ,comercial , ce sa mai spunem de penibilii de la wc,pardon vw care ce face ? dintr-un audi a 4 2003-2004 face un nou model pentru taranusii amatori de tdi in persoana unui rasuflat seat exeo, din lastunul absolut patetic up scoate modele pentru "toata familia" bineinteles fiecare fiind un model total nou seat sute sau mii cum s-o nuu seat zeci poate :d si skoda ,astept si un model audi si unul bentley "total nou" din acelasi up in spiritul economiei de costuri.despre passat ce sa mai zic de 5 generatii e aceeasi masina cu alte beculete ca si polo sau golf,sau touran sau sharan ... zicem si noi un binemeritat rusine vag in speta vw dar felicitari ca ii prostesc pe prosti de atata vreme si inca merge ca na, in mediul rural tdi-ul e etalon pentru avutie ,pricopseala ...etc asa ca la tara ..:)
    4 1
  • @you_hoooo
    Stiu ca "suntem in......."
    dar daca puneau o masca noua in genul Corsei era mai bine...
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru