Opel si Chevrolet, vanzari record in Romania

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 06.09.2007
Importatorul celor doua marci a inregistrat vanzari duble in august anul acesta fata de perioada similara a anului trecut.

Importatorul general al marcilor Opel si Chevrolet a comercializat in luna august 3.782 de unitati, in crestere cu 117% fata de aceeasi luna a anului trecut.

Pentru marca Opel, compania a inregistrat o crestere a vanzarilor de 119% fata de luna august a anului trecut, la 2.234 de unitati, in timp ce vanzarile pentru Chevrolet au cumulat 1.548 de unitati, mai mult cu 116%.

Compania a revizuit recent obiectivul de vanzari pentru acest an, in crestere, la 31.000 de autovehicule pentru ambele marci, mai mult cu 61,4% fata de nivelul de 19.200 de unitati livrate anul trecut.

Comentarii (2)

  • buble:))
    verificati si voi textul inainte de a-l posta...
    0 0
  • opel
    vanzarile lor pot creste in continuare pentru ca ofera o masina germana la cel mai mic pret.
    politica lor de vanzari s-a schimbat permitand aparitia reprezentantelor judetene care pana acum 1 an nu existau vanzarile facandu se prin repr regionale o porcarie
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru