Pace in Germania, Mercedes se infrateste cu BMW

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 28.08.2007
Daimler cauta un partener german cu care sa colaboreze. BMW sunt cei vizati.

Dupa ce Daimler s-a separat de grupul american Chrysler, se pare ca germanii cauta un alt partener puternic de pe piata. De data aceasta, producatorul din Stuttgart s-a saturat de experimente si intentioneaza sa realizeze o alianta cu un producator din aceeasi tara. Cei vizati sunt marii rivali de la BMW .

Nu demult, oficialii BMW si-au exprimat dorinta de a colabora cu Mercedes in vederea demararii unor proiecte comune. Un inalt oficial Mercedes, care a dorit sa ramana anonim, a spus presei germane ca brandul pe care il reprezinta vrea un mariaj cu o companie conationala care se afla la doua ore departare, care vorbeste aceeasi limba si are acelasi segment de piata.

Este cunoscuta dorinta lui Michael Ganal, membru in consiliul de administratie de la BMW, ca ercedes si BMW sa lucreze impreuna, cel putin la dezvoltarea tehnologica. In prezent, marii rivali germani lucreaza in comun la dezvoltarea unei tehnologii hibride.

Comentarii (3)

  • YMihai
    ...si ???
    ...si ??? s-au infratzit ??? Iar spuneti hop inainte de a sari groapa ???
    Daca x vrea cu y iar y vrea cu x ...asta nu inseamna ca x e cu y ...

    Trist ...
    0 0
  • AndreiRN
    Concurenta
    Incearca sa faca si ei front comun impotriva concurente serioase de la firmele japoneze. In sfarsit monopolul european incepe sa se destrame. Nissan a intrat in Europa prina alianta cu Renault. Mazda este pui de Ford. Honda sa facut partenera cu francezi. Toyota are putere suficienta singura. Dupa 40 de ani in care s-au maturizat in SUA ca cei mai buni constructori de masini acum se extind si in Europa unde politicieni le inchisesera portile.
    Sa vedem acuma cum se adapteaza firmele europene care sunt obijnuite sa faca masini de scurta folosinta. BMW se imbratiseaza cu MBZ. VW este disperat pt un partener de cand au pierdut procesul legal. Francezi sunt inca firme de guvern la fel ca si Fiat. Daca se pune Ford pe picioare in urmatori 3 ani ii va cumpara pe toti cu frimituri.
    0 0
  • primus
    Honda partenera cu francezi?
    Habar n-aveam de asta...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru