Pachet sport STI pentru Subaru Legacy

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 07.08.2007
In gama Subaru exista cateva modele care, cu putin ajutor estetic, devin fiare. Este si cazul lui Legacy, tunat de STI.

In ultimul timp, toata atentia in ceea ce priveste stirile despre Subaru au fost indreptate inspre noua generatie Impreza si inspre primul motor diesel de tip boxere pe care il vor scoate japonezii la sfarsitul anului. Ei bine, casa de tuning "in house" a celor de la Subaru, STI (Subaru Tecnica International) ne scoate putin de pe aceasta trasa si ne orienteaza spre un model care ar merita mult mai mult decat ii este oferit in acest moment. Este vorba de Legacy, "nava amiral" a gamei niponilor.

STI a pregatit versiunea 2008 a unui kit sportiv estetic si tehnic care va fi disponibil ca optiune in gama Legacy. Eticheta "Tuned by STI" isi face aparitia in partile esentiale ale berlinei. De fapt, STI a facut ceea ce face de fiecare data: umbla doar la cele mai puternice versiuni ale modelelor pe care le ia sub aripa. de aceasta data, vorbim de Legacy B4 2.0 GT si de versiunea Wagon echivalenta.

Dar sa trecem la schimbari. Cea mai importanta este legata de reprogramarea unitatii de control al motorului pentru o accelerare mult mai lineara.

In plus, suspensiile semnate Bilstein isi fac si ele aparitia si impreuna cu franele Brembo, cu jantele de 18 inch si cu tevile de esapament STI completeaza oferta estetica pentru Legacy. La interior, STI joaca pe cartea unei combinatii de efect intre pielea neagra si Alcantara cafenie.

Pretul intregului pachet este, in Japonia, de circa 25.300 de euro (26.200 euro pentru Wagon), eventualii clienti putand opta fie pentru o transmisie manuala cu sase raoparte fie pentru una automata cu cinci rapoarte. Totul asezonat, evident, cu sistemul de tractiune integrala simetrica marca Subaru.

Comentarii (13)

  • sti
    legancy este de mult pe piata din japonia in versiunea STI. deci nici o noutate
    0 0
  • da
    O masina suuuuuuuper !
    0 0
  • un cititor
    carcotasi
    De cand m-am abonat la acest newsletter am observat ca tre sa fie cineva care maraie ca ba e veche noutatea ba ca mai era pe alt site ba ca nu stiu ce. Mai oameni buni dezabonativa daca nu va plac. Eu unul nu am timp sa sap pe net si sa vad ce noutati sau ciudatenii se mai intampla asa ca pentru mine e ok. In loc sa se comenteze eventual subiectul, se trezeste cate unu :"legancy este de mult pe piata din japonia in versiunea STI. deci nici o noutate" (a comentat si a plecat)
    0 0
  • pharao
    faina fiara!
    wow, eu unul nu am stiut de varianta aceasta a lui legacy...
    a venit la fix! parca mai acopera putin uratenia noului impreza al carui fan sunt (modelul precedent)
    bravo subaru!
    0 0
  • radudan
    pt bbi
    modelul la care faci referire se numeste legacy, fara "n".
    0 0
  • Subaru
    Ciudat....(la pretz)
    Cum costa 25300 ? Eu acum o saptmana mi-am cumparat Subaru Legacy si am dat 26.000 de euro pe varianta 2.0R (nici macar GT). Poate atata costa in plus? Sau care e informatia corecta?
    0 0
  • Ciudat....(la pretz
    Probabil e vorba de pretul fara taxe, masina nu e Europeana si taxele sunt de 10% pentru cele din afara Uniunii, mi se pare. Masina e superba.In legatura cu primul comentariu..ma abtin..nici macar nu stie cum se numeste :)) si isi da cu parerea
    0 0
  • Adrian
    Scrie clar in text ca e vorba de PRETUL PACHETULUI STI, adica tot ceea ce se pune in plus fata de varianta de serie. Adica in cazul tau, mai dai inca pe atat si ai STI :))
    0 0
  • sti
    Imi cer scuze pentru greseala legacy este corect asa si este. Apropo de acest model nu o sa-l vedeti niciodata in Romania este destinat doar pietei din japonia. Cei care au avut ceva de comentat la afirmatia mea sunt doar niste romania care nu au nici o pretentie si tot ce li se da este bun la fel ca si in cazul loganului.
    Cand o sa emiteti si voi niste pretentii poate o sa ne creasca si noua rangul dar pana atunci mai este mult suntem doar romani
    0 0
  • ~!~ The texan ~!~
    Nu-i rau ...
    In loc de Impreza Sti break ... mai repede asi lua Legacy ...
    0 0
  • nyivus
    Blitzen ?
    Acesta e varianta Blitzen (serie Legacy de top, in nr. limitat), sau chiar si peste asta au mai tras un tuning cei de la STI ?
    0 0
  • pt bbi
    da ma daca tu ai asa mari pretenti si nimic nu se ridica la asteptarile tale ce cauti pe situ asta?dute mai bine si joaca-te in continuare NFS ca probabil numa acolo conduci masini
    0 0
  • Al Bundy
    STi
    "STI a facut ceea ce face de fiecare data: umbla doar la cele mai puternice versiuni ale modelelor pe care le ia sub aripa. de aceasta data, vorbim de Legacy B4 2.0 GT si de versiunea Wagon echivalenta." pe piata de la noi nu exista GT...dream away..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru