Parbrizul cu afisaj de la BMW

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 05.12.2006
BMW echipeaza de astazi parbrizele modelelor sale cu un sistem de afisaj Road Preview, care sa te acomodeze cu traseele necunoscute.

Intotdeauna am gasit interesante parbrizele cu display incorporat, pentru ca ne ofera senzatia pe care o are un pilot de avion in cockpit.

Cele mai noi parbrize cu display incorporat de la BMW nu numai ca indica viteza automobilului dar pot sa preia si informatiile sistemului de navigatie. Noua generatie de parbrize a constructorului german va fi dotata cu un sistem numit Road Preview. Acesta va oferi pe parbriz informatii despre urmatoarea portiune de drum. Sistemul foloseste informatii primite prin satelit si atentioneaza soferul despre urmatoarele viraje. Sistemul poate chiar sa avertizeze conducatorul auto cand acesta are o viteza prea mare pentru a putea evita un obstacol.

Scopul noului sistem este acela de a oferi un sofat comfortabil pe traseele nefamiliare.

Comentarii (1)

  • Frumos!!!!
    Baietii (si fetele) de la BMW se pare ca-si vad linistiti de treaba. Pana aici totul e bine insa ma intreb asta vine ca dotare standard sau tre' sa mai dai ceva in plus???
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru