Parteneriat Steaua - Audi

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 09.02.2007
Audi Romania si Steaua Bucuresti au semnat un parteneriat de imagine. Prin acest lucru sigla Audi va aparea pe stadionul din Ghencea.

In cadrul unei conferinte de presa desfasurata la stadionul Steaua, clubul bucurestean si marca Audi au semnat un parteneriat de colaborare. Prin acest contract, cele doua branduri, Audi si FC Steaua Bucuresti, vor deveni parteneri de imagine incepand cu luna in curs.

Motivul acestui parteneriat este acela ca atat Audi, cat si Steaua, reprezinta doua marci cu notorietate, cu o traditie puternica in domeniile lor de activitate. Pe toata durata colaborarii dintre cele doua marci de renume international, stadionul „Steaua” va fi marcat cu insemnele Audi.

Daca Steaua este cea mai titrata echipa din tara noastra, cu 23 de titluri nationale, 20 de Cupe ale Romaniei, Cupa Campionilor Europeni si Super Cupa Europei in vitrina, Audi, care a inventat printre altele cel mai performant sistem de tractiune integrala - „quattro” - sau caroseria din aluminiu ASF(Audi Space Frame), este producatorul de masini premium cu cea mai mare ascensiune la nivel mondial, stabilind record dupa record in vanzari pe parcursul ultimilor 11 ani.

In Romania, marca Audi a reusit sa atinga un nou record de vanzari in 2006 si si-a consolidat pozitia de lider in segmentul Premium.

Prin asocierea cu Audi, Steaua Bucuresti va intra in clubul marilor echipe europene care au relatii de parteneriat cu marca din Ingolstadt. Astfel, cinci dintre cele mai puternice cluburi din Europa, Real Madrid, FC Barcelona, Manchester United, Bayern Munchen si Olympique Lyon, sunt partenerele marcii Audi, care pune la dispozitia conducatorilor si jucatorilor cele mai noi modele produse.

Comentarii (5)

  • Constantin Nicolae
    Sunt stelist
    dar nu cred ca echipa STEAUA va avea parte de aceleasi beneficii din partea audi Romania precum... echipele de mai sus...
    0 0
  • c
    NU CRED ASA CEVA,de ce i-ar fi ales exact pe steaua, nu se compara cu ceolalti.....!
    0 0
  • grija voastra...
    Sa fii mort dupa o echipa mi se pare o prostie... Adik sa fii suparat cand pierde Becali sau sa fii in extaz cand i se mai adauga lui cateva milioane de dolari... Ziceti si voi! Doar asta e efectul pierderii sau castigarii unui meci, nu? Mare prostie...
    0 0
  • Gigi Becali
    Hahalerelor
    Poate chem eu acuma pe smarandescu, auzi, pe smarandescu, daaaa, hahalelerol, sa va bata sa va scoata fotbalu din cap... si daca mai dau si vreo 10mii de dolaaaaaaari, asa, uite asa, ca vreau eu, auzi, uite asa.. gata, fac sa dea Dumnezeu ce am reusit eu cu echipa asta, Steaua, sa pot sa fac sa ies presedinte sa fac cu romania.. sa vedem ce mai zice astia, de, hahalerele astea, Felix Motanul si alti d-astia, hotii si mafiotii, ca nu se joaca cu un popor, domle!
    0 0
  • hahalerelor
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru