Permisul se va elibera in doua ore

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 09.05.2007
Masuri guvernamentale: permisul de conducere si certificatul de inmatriculare se vor elibera in 2 ore.

Permisul de conducere auto si certificatul de inmatriculare a masinii vor fi eliberate in maximum doua ore, incepand cu 1 iunie 2007.

Guvernul a aprobat astazi un Memorandum continand propuneri de debirocratizare a institutiilor publice. Documentul prevede ca reprezentantii serviciilor publice sa fie obligati sa ii trateze pe cetateni atent si politicos, sa formuleze un raspuns clar la cererile acestora intr-un interval prestabilit, sa raspunda prompt reclamatiilor, sa ia masuri de eliminare a timpilor de asteptare la ghisee si sa nu accepte "atentii'' pentru serviciile furnizate, anunta Mediafax.

O alta parte a memorandumului s-a referit la un set de masuri pentru reducerea termenelor de eliberare a unor documente importante, precum pasaportul, permisul de conducere auto, certificatul de inmatriculare a masinii.

Comentarii (3)

  • zerath
    timpi morti
    Sa o vedem si pe asta!... Cand va veni vremea sa stai la politie 10 minute sa depui si sa te intorci dupa doua ore, sa mai stai 10 minute si sa ridici...
    E asa de SF incat nici macar nu-mi pot imagina!...
    0 0
  • uuuuuu
    Asteptam cu mare nerabdare asemenea minunatie!!!
    0 0
  • liliana
    doua ore ,zici?
    IN ROMANIA DUREAZA O VESNICIE SA INTRE IN VIGORE LEGILE CARE AVANTAJEAZA CONTRIBUABILUL APOI STAI SA VEZI CU APLICAREA...EU SUNT RETICENTA CA SE VA INTAMPLA ASA.DAR,CUM VIATA MA OBLIGA SA AM SPERANTE SI RABDARE......
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru