Personalizeaza-ti Ford-ul

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 16.01.2007
Constructorul american va lansa un program intitulat "Ford Individual" care va permite clientului sa-si personalizeze automobilul. Ford urmeaza exemplul celor de la BMW si Volkswagen.

Ford Europa va lansa un program de personalizare a automobilelor sale care va permite clientilor sa isi individualizeze masinile cu elemente dintr-o gama variata de echipamente. Programul "Ford Individual" este o initiativa similara cu cea a altor mari constructori auto precum BMW si Volkswagen. Principalul sau scop este de a fi pe placul clientilor care isi doresc noi modalitati de a se exprima prin intermediul masinilor.

Programul va rula mai intai in Germania si Elvetia si va fi disponibil doar pentru modelul Ford S-MAX. Vor exista trei tipuri de pachete de echipare: sport, luxury si hitec. Pachetul sportiv include jante speciale din aliaj si spoilere noi. La interior regasim pedale din aliaj. Piele de calitate si insertii de lemn sunt disponibile pentru pachetul "luxury". Un sistem audio performant si camere in oglinzile retrovizoare regasim in pachetul "hitec". Modificarile automobilelor care vor intra in programul "Ford Individual" vor fi operate in centrele de modificare ale companiei americane sau in uzinele unde sunt produse modelele.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru