Petrom ieftineste din nou carburantii

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 12.08.2008
Petrom a anuntat ca de astazi va ieftini din nou carburantii, cu 4 bani benzina si cu 7 bani motorina.

Petrom a ieftin din nou carburantii. Un litru de benzina costa, de astazi, cu 4 bani mai putin, iar unul de motorina e mai ieftin cu 7 bani.

Astfel, sortimentul Eco Premium costa 3 lei si 89 de bani pe litru, iar Top Premium 4,19 lei. Cel mai ieftin sortiment de motorina costa 4 lei si 24 de bani.

Aceasta este a doua ieftinire a carburantilor la Petrom, in aceasta luna, dupa ce, pe 6 august, compania a ieftinit benzina si motorina cu 4 bani pe litru.

Si celelalte companii au redus preturile, in contextul scaderii cotatiei petrolului pe plan international. Vineri, Rompetrol a ieftinit carburantii cu 6 bani pe litru, iar Lukoil cu 6 bani in cazul motorinei si 9 bani in cel al benzinei.

via | Moneyline

Comentarii (3)

  • poa sa ieftineasca.. orientaea spre electrice e ireversibila
    sper sa se reduca consumul de carburanti fosili si astfel sa scada profitul companiilor petroliere.. americanii se vede ca au o economie de piata salbatic .. se regleaza prin socuri la noi se regleaza in pasi marunti.. dar se regleaza..
    ma bucur ca toti producatorii auto isi fac modele electrice..
    0 0
  • petrol
    sa-i ia naiba pe toti cu petrolul lor cu tot...ne-au inrobit si acum cica ieftinesc...cu "n" bani pe litru cand ion lume petrolu a scazut cu peste 30 dolari barilu!!!!Asa ca jegosilor de la petrom...incepeti cu niste scaderi de preturi de la 20 % in sus si poate asa voi renunta la metrou!!!Pana atunci adio si n-am cuvinte!
    0 0
  • PETROM
    Frate in craiova la o statie petrom are pretul la intrare afisat 3.83 si la iesire3.87 la pompa este 3.87(FIRESTE).UNDE OI FI PROTECTIA CONSUMATORILOR ca eu am un mic negot si treceti de 2-3 ori pe saptamana TALHARI ne...ti.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru