Petrom ieftineste inca o data carburantii

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 27.10.2008
La statiile Petrom, motorina va fi mai ieftina cu 7 bani pe litru iar benzina cu 10 bani pe litru.

Efectele generate de pretul in continua scadere a barilului de petrol incep sa se resimta si in tara noastra. La numai o saptamana dupa ce Petrom a anuntat ca ieftineste benzina si motorina cu 9 bani pe litru, principalul actor de pe piata romaneasca de combustibil revine si anunta noi reduceri de preturi.

Astfel, toate statiile Petrom din tara vor vinde de astazi benzina cu 10 bani mai ieftin in timp ce pretul motorinei va scadea cu 7 bani. Pretul de referinta pentru benzina Premium fara plumb 95 a fost pana astazi de 3 lei si 53 de bani in timp ce motorina Euro Diesel a ajuns la 3 lei si 75 de bani.

Comentarii (3)

  • Autogreen
    Normalitate
    Revenim la normal - acum asteptam ieftiniri ale alimentelor, precum si a altor produse ce s-au scumpit odata cu benzina.
    0 0
  • NeoGalaxy
    Mda :)
    Deci pretul barilului este sub jumatate din ce a fost acum cateva luni... dar Petrom scade pretul cu 1 ron. Intradevar o afacere doar pentru ei. Daca de la 150$ la 64$ este tot 1 ron eu sunt popa.
    0 0
  • Crysty
    Benzina
    Astazi am alimentat eu cu 3.70 lei. Carrera 95! Oricum ai da-o tot hotie se numeste!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru